Sarah J. Maas Read-a-long

Zoals jullie inmiddels vast ook al op Facebook gezien hebben organiseer ik samen met Melissa van Melissa’s bookworld een Throne of Glass read-a-thon. Dit allemaal om te vieren dat het vijfde boek in september uitkomt. Natuurlijk is dit laatste boek ook ingepland in de read-a-thon.

Of je nu voor het eerst in deze geweldige serie duikt of dat het je tweede, of derde of misschien wel vierde keer is maakt niet uit! Deze read-a-thon is voor iedereen die wil genieten van deze fantastische serie. Hoe leuk is het dan om dit met elkaar te doen en er met elkaar over te kletsen?

Maar goed laten we eens even kijken wanneer, hoe en wat nu precies de bedoeling is.

We starten maandag 15 augustus met boek 1, in deze eerste week gaan we ook aan de slag met boek twee. Ja de eerste twee delen hebben we voor nu in 1 week. Ze zijn minder dik dan de andere boeken en het is ook praktischer voor de read-a-thon als we ook nog het laatste deel willen lezen.

Daarna starten we op 22 augustus met boek 3, hiervoor trekken we een hele week uit.

Op 29 augustus starten we dan met boek vier, ook hiervoor weer een week.

Tot slot beginnen we aan het laatste boek.

Elke week wordt afgesloten met een twitter/skype gesprek, daar waar de meeste voorkeur naar uit gaat. Natuurlijk komen er ook leessprints en twee speciale whatsapp groepen. Eentje zonder spoilers en eentje met spoilers. Het is dus erg belangrijk dat je aangeeft in welke groep je wil. We gaan dit natuurlijk ruim op tijd regelen, informatie over de whatsapp groepen volgt snel.

Ook zullen er leuke Giveaways zijn rondom de serie en leuke opdrachten om deze goodies te winnen. We hopen natuurlijk dat jullie net zo enthousiast zijn als wij. Mocht je na het lezen van mijn verhaal denken: Ja hier wil ik aan mee doen! Meld je dan aan op de facebookpagina want daar wordt je helemaal op de hoogte gehouden van deze read-a-long.

Throne of glass read-a-thon facebookpagina

Ps: we hebben zelfs al besloten dat er een read-a-long komt van de andere serie van Sarah J. Maas. Ook daar kun je je vast voor opgeven. Al klopt de datum nog niet helemaal omdat we nog geen release datum hebben voor het derde boek. Maar je kunt je al wel aanmelden op de facebookpagina:

A court of thornes and roses read-a-long facebookpagina

 

Een gedachte over “Sarah J. Maas Read-a-long

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.