De week van een boekenworm

Een dagje later dan anders, ik was samen met mijn meisjes en mijn moeder een weekendje naar Disney. Maar laat ik bij maandag beginnen!

Maandag:

Eigenlijk niet eens zo’n heel bijzondere dag, het enige bijzondere was dat ik vandaag niet gewerkt heb. Dit omdat ik morgen een dagje ga werken. Dus vandaag weer een race tegen de klok met het ophalen en brengen van mijn oudste dochter naar school. Volgend jaar gaan we overblijven aanvragen. Verder geniet ik samen met mijn jongste dochter van Zootropolis en kijk ik ‘s avonds een aflevering van Outcast.

Dinsdag:

Vandaag werken dus, even wennen om op dinsdag zo vroeg op te staan. Vandaag komt als het goed is ook een nieuw boek binnen. Op het werk gebeurt niet veel bijzonders en bij thuiskomst zit inderdaad mijn boek in de brievenbus. Ik begin er die avond nog aan, maar ook aan het boek rode letters. Dit laatste boek vind ik in het begin eigenlijk best wel taai.

Woensdag:

Vandaag niet heel veel bijzonders op het programma, er wordt geklust in huis en er komt een mannetje van KPN dus we zitten eigenlijk praktisch de hele dag thuis. Maar omdat ik ook visite heb van mijn schoonouders kan ik weinig doen eigenlijk. Ik lees nog wat verder in Rode letters en ik moet zeggen dat ik er echt moeite mee heb. Ik ben wel een fan van het urban fantasy genre maar dit boek komt voor mijn gevoel heel traag op gang.

Donderdag:

Vandaag is het inpakken voor Disney, want vannacht vertrekken we. Ik breng eerst mijn oudste dochter naar school en ga daarna nog even snel de stad in. Ik kom thuis met een nieuw boek natuurlijk en vertrek daarna richting mijn ouders. Daar zijn de meiden en daar slapen we vannacht ook. Die dag maak ik wel een enorme sprint in Rode letters omdat ik eigenlijk elk vrij moment besteed aan lezen. Maar het blijft wel een kleine worsteling.

Vrijdag:

Gebroken ben je na zo’n reis met de auto, maar we zijn er: Disneyland Parijs. Het is prachtig weer en de meiden hebben meteen een grote grijns op hun gezicht en daar doen we het uiteindelijk voor! We maken er een geweldige dag van, maar gaan redelijk op tijd naar de camping om in te checken en daar wat te eten. Nu zijn wij geen vreemde voor Disneyland dus het is niet zo erg en morgen weer een dag!

Zaterdag:

Tja dat slapen gaat toch altijd minder goed in zo’n caravan maar goed na een redelijk beroerde nacht staan we op tijd op, ontbijten met z’n allen en vertrekken weer richting Disney. Het is vandaag een stuk drukker dan gisteren en warmer ook! Het is vandaag zo’n 30 graden en in de zon voel je jezelf veranderen in een plasje. Maar goed we genieten toch wel en trakteren onszelf op een heerlijke slush in het Frozen dorp, voor we naar de Frozen sing a long show gaan. Na de show zijn de meiden echt op en willen ze graag terug naar de camping. Prima natuurlijk dus we gaan naar de camping, eten daar nog wat en die avond lees ik rode letters uit. Aan het einde werd het gelukkig spannender en ik ben ook zeker wel benieuwd naar de andere delen. Ik start diezelfde avond nog met This savage song en wauw dat boek is nu al goed!

Zondag:

Dit is echt zo’n we gaan nog even het park in en dan naar huis dag, we willen het niet te laat maken omdat mijn oudste dochter morgen gewoon weer naar school moet. Dus we doen nog wat attracties, halen de laatste souvenirs en gaan dan naar huis. Pfff wat een reis weer en ik ben blij als ik thuis ben, hup de meiden naar bed en dan mama ook op tijd onder de wol. Ik heb nog wat gelezen, maar al snel viel ik bijna in slaap.

Maandag:

Helaas ging de wekker weer op tijd, want ja ik moet vandaag gewoon werken. Pfff het valt niet mee om op te staan en eerlijk gezegd moet ik de rest van de dag moeite doen om mijn ogen opent te houden. Uiteindelijk is het tijd om naar huis te gaan en de boodschappen te doen. Terwijl ik dit typ wordt het eten net op tafel gezet en vanavond ga ik heerlijk op de bank met een boek!

Hoe was jou week?

PS: sorry voor het gebrek aan foto’s deze week!

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

12 juli 2016 at 07:33

Het is meer dan begrijpelijk dat je na zo’n week je bed niet uit kunt komen. Wat een heerlijkheid om naar Disneyland Parijs te gaan. Vooral voor de kinderen is dat een hele happening.12 juli 2016 at 12:21

Wat leuk dat je naar Disney bent geweest.
Geniet van de vrije tijd die je hebt.15 juli 2016 at 10:00

Ik herinner me dat Rode Letters een trage opbouw heeft. Zowel door het tempo als de introductie van verschillende personages. Hopelijk vond je het nadien wel een leuk boek. Bij mij was dat alleszins wel het geval. Uiteindelijk vond ik zelfs dat het rustige tempo mooi aansloot bij het hoofdpersonage.

Vorige week ging ik zowel bij de Harry Potter Exhibition als de Dierentuin langs en ik had zondag mijn verjaardagsfeestje. Maandag had ik ook nog eens een superleuk bijpraat-afspraakje én ik kreeg verschillende leuke verjaardagspakjes. Ik heb dus echt wel een leuke week achter de rug.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: