Sweek recensie en giveaway!

 

Een tijdje geleden werd ik benaderd door Sweek, of ik het leuk zou vinden om een artikel over de app en website te schrijven en een winactie te organiseren. Natuurlijk heb ik ja gezegd want ik was erg benieuwd naar het concept.

Wat is Sweek?

Sweek is een app voor zowel Android als IOS waar je verhalen en blogposts kan schrijven en delen. Maar ook als lezer is het interactief, je krijgt de kans om een verhaal te liken, te delen en direct feedback te geven op het verhaal. Wat natuurlijk super leuk is want zo heb je direct contact met de auteur.

Er zijn verhalen in alle genres die je maar kunt bedenken en dat maakt het heel divers. Als je de App opent kun je direct aan de slag, je kunt ervoor kiezen om lekker te lezen in het genre dat je leuk vind, je kunt zoeken op auteur en je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om je eigen verhaal te schrijven en te publiceren. Er is voor de Android op dit moment al een app beschikbaar, voor de IOS is hij in ontwikkeling maar wordt hij zeer binnenkort gelanceerd. Buitenom alle nieuwe verhalen heb je er ook de mogelijkheid om classics hoofdstuk voor hoofdstuk te lezen. Ook is er de mogelijkheid om verhalen op te slaan en deze offline te lezen. Ben je nieuwsgierig? Klik dan op deze LINK om naar de website te gaan.

Ook als blogger is het leuk om deel te nemen aan sweek, je kunt er immers ook bloggen en op die manier weer nieuwe lezers werven.

Waarom Sweek?

Ik vind het erg leuk om te zien dat zowel bestaande auteurs als nieuwe auteurs een kans krijgen om zichzelf te laten zien. Maar ook dat je als lezer interactie hebt met de auteur binnen een app. Natuurlijk kan dit op een blog of via facebook bijvoorbeeld ook. Maar op deze manier gebeurt het direct in de app en staat alles netjes bij elkaar.

Dan nu de winactie, Sweek heeft een goodiebag beschikbaar gesteld. In deze goodiebag zit een powerbank, een notitieboekje, kaarten en de tas zelf natuurlijk!

 

 

Wat moet je doen om kans te maken op deze goodies? Simpel, laat een reactie achter onder deze post en like de facebookpagina van mijn blog en van Sweek. Zoek me ook eens op op sweek en laat daar een reactie achter onder mijn blogpost! ( dit laatste is niet verplicht en ik ben te vinden onder mijn naam: Annabel )

 

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

Kimberley
25 juli 2016 at 10:15

Super tof! Dit klinkt ideaal voor elke blogger! Ik doe mee 🙂Jenny Buijs
26 juli 2016 at 08:08

Super leuk!! Ik doe graag mee ?Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: