Verslag Harry Potter Expo in Brussel

Vorige week woensdag ging ik naar de Harry Potter expo in Brussel. Al vanaf het moment dat ik wist dat hij kwam wilde ik er naartoe en mijn man was zo lief om te zeggen, ik ga wel mee. Dus op pad naar Brussel, wat nog wel een stukje rijden is vanaf ons.

Eenmaal daar waren we natuurlijk veel te vroeg, maar goed we sloten aan in de rij en het wachten kon beginnen. Ja ik geef toe ik voelde wel wat vlinders in mijn buik, want laten we eerlijk zijn dit is wel Harry Potter, één van mijn meest favoriet boeken series ooit! Eindelijk mochten ook wij naar binnen, je kon een foto laten maken wat ik dan weer niet gedaan heb, maar ik heb wel een audio tour opgehaald. Ik was blij dat ik ook oordopjes mee had want ik hoefde dus niet de hele tijd met dat ding aan mijn oren te lopen.

Uiteindelijk gingen we de eerste ruimte binnen, daar stond de bekende sorteerhoed, maar helaas ben ik niet gesorteerd…… ik hoorde overigens later van een vriendin die deze expo in New York heeft bezocht dat daar iedereen gesorteerd werd. Op naar de volgende ruimte waar we wat scenes uit de film zagen, hoe raar is het om Sneep te zien wetend dat de acteur die hem gespeeld heeft er niet meer is. Na deze filmpjes mochten we de expo gaan bezoeken, het eerste wat we zagen was de Hogwarts Express, wat mooi en wat een kippenvel!

We mochten geen foto’s met flits maken, dus de foto’s zijn niet van perfecte kwaliteit.

   

Ik heb echt ruim 2,5 uur rondgelopen op de expo, telkens weer luisterend naar de audio tour, foto’s makend van de prachtige decors en kostuums en gewoon even het gevoel hebben dat ik op Hogwarts rond liep.

Vervolgens moest ik ook nog even door het winkeltje natuurlijk, daar kocht ik een boekje over de expo, een sleutelhanger van Ravenclaw want ik heb de sorteerhoed niet nodig om te weten waar ik thuis hoor haha en een zakje chocolade mint kikkers die ontzettend lekker zijn!

Wow wat een mooie tentoonstelling en wat heb ik veel gezien! Ik zou zo weer terug gaan!

Ben jij al geweest? Zo ja wat vond je er van?

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

21 juli 2016 at 09:09

Ik ben best wel poepie jaloers!22 juli 2016 at 10:58

Zo leuk om te lezen! Ik ga morgen naar de expo en ik kijk er echt enorm naar uit 😀26 juli 2016 at 11:31

Ik ben ook geweest en heb er echt ontzettend van genoten. Net als jij vond ik het trouwens ook een vreemd idee dat Alan Rickman er niet mee is terwijl we rondslenterden over de beurs. Meestal kom ik terecht in Hufflepuf, maar heel af en toe ook in Ravenclaw. Ik vertrouw echter op de sortering bij Pottermore en beschouw mezelf dus als een rasechte Hufflepuf. 🙂Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Owlcrate unboxing Juli

22 juli 2016

%d bloggers liken dit: