Welke boeken neem ik mee op vakantie

Het is weer bijna zover, nog even en dan ga ik een weekje op vakantie, buitenom de inpakstress die ik toch altijd al heb is daar ook nog de stress voor de boeken die ik mee ga nemen. Laat ik voorop stellen dat ik altijd teveel boeken meeneem. Dit is gewoon omdat ik niet altijd weet in welk genre of welk boek ik zin heb op het moment dat ik op vakantie ga en wil ik graag wat keuze hebben. Nu gaan we met de auto dus ik hoef me ook geen zorgen te maken over de kilo’s in mijn koffer.

Maar het blijft lastig, op dit moment heb ik ook nogal wat boeken die ik aan de kant heb gelegd dus die gaan zeker ook mee. Ik zal jullie niet langer in spanning houden hieronder mijn foto van de boeken die mee gaan op vakantie:

Welke boeken ben jij van plan om mee te nemen op vakantie of om te gaan lezen deze vakantie?

8 gedachtes over “Welke boeken neem ik mee op vakantie

  1. Mooie stapel! Naar Londen neem ik maar 2 boeken mee (als ze uit zijn, dan koop ik wel nieuwe (A)), maar naar de minivakantie met oma weet ik het nog niet.

  2. Unplugged lijkt me tof! Ik neem in elk geval Liefde & Gelato mee en De afstand tussen jou en mij, en misschien nog Lola & de boy next door: verder ga ik vooral ebooks lezen waarschijnlijk.

  3. We gaan deze zomer niet op vakantie én eigenlijk heb ik eerst nog wat recensieboeken weg te lezen. Er staan nochtans enkele eigen boeken te wachten die ik ontzettend graag wil lezen. De boeken van Kresley Cole, de laatste nieuwe van J.R.Ward, Harry Potter & the Cursed Child (die heb ik besteld bij TBD), de drie boeken van Gini Koch die ik nog niet kon lezen, die van Nora Roberts die nog ongelezen in de kast staan, … Ik kan nog wel even doorgaan denk ik 😉

  4. Unplugged ben ik nu aan het lezen en ik ben fan 😀 ik ga trouwens niet op vakantie, maar kies ervoor om gewoon lekker thuis mijn TBR door te spitten! Hoef ik de boeken nergens mee naartoe te sjouwen.. 😛

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.