Booksloeries at the beach

( credit foto: Kwante )

Gisteren was het weer zover, de booksloeries hadden weer een meeting, dit keer hadden we besloten naar het strand te gaan. Maar goed laat ik beginnen bij de herkomst van de naam. Eigenlijk heeft Kwante van Kwante in Wonderland dit al perfect uitgelegd maar ik zal het nog even kort vertellen: Het is eigenlijk heel simpel, we hadden het over al onze bookcrushes en ik kan je vertellen het zijn er nogal wat! Vandaar dat we riepen dat we eigenlijk best een beetje sloeries waren…. En zo was de naam van ons gezelschap geboren! Maar nu snel verder met het verslag van de dag!

Ik hoefde niet heel vroeg mijn bed uit, want ik hoefde pas om 11 uur in Utrecht te staan. Dus ik kon op mijn gemakje opstaan en mijn spullen verzamelen. Mijn man was zo lief om me naar het station te brengen en na een snelle stop bij de AH liep ik naar het perron. Na even wachten stapte ik in een bomvolle trein en besloot in de gang te gaan zitten en lekker even te lezen in mijn boek.

Eenmaal in Utrecht spotte ik bij het uitstappen al meteen een aantal van de meiden en gezamenlijk liepen we het station binnen en op zoek naar de rest. We kwamen eerst Kwante tegen en al snel ook de andere twee meiden. We vertrokken richting Den Haag waar we nog twee meiden zouden meeten. Nou de treinreis was een feestje, we zaten in de sprinter dus elk tussenstation stopte we haha. Ach ja maakt niet uit, het is toch gezellig! Sommige reizigers ergerde zich aan ons geklets, na zelf commentaar gemaakt te hebben dat in de trein zitten een sociaal gebeuren is….. Maar goed dat drukte de pret voor ons niet. We waren niet luidruchtig maar hadden het gewoon gezellig!

Eenmaal in Den Haag doken we natuurlijk de Bruna binnen…. Maar gingen met niks naar buiten want helaas hadden ze niet wat wij leuk vonden. Op naar de tram en naar Scheveningen. Waar we echter niet op gerekend hadden was dat het in Scheveningen lang niet zulk mooi weer was als waar we vandaan kwamen. We waaide dus bijna weg, maar weet je ook dat was niet erg, we wandelde het strand op, maakte wat leuke foto’s,  een aantal van ons durfde het ook aan om het water een stukje in te lopen ( helden ), hebben wat soesjes gegeten en zijn weer het strand afgelopen.

Het enige nadeel met zo’n grote groep we waren met ik geloof 13 meiden? kan ook iets minder zijn. Maar goed de groep was dus groot. Uiteindelijk hebben we een restaurantje gevonden waar we zijn gaan zitten en wat gedronken en gegeten hebben. Maar vooral hebben we heel veel gekletst, over boeken maar ook over ons leven. Want als je eenmaal bij elkaar komt deel je meer dan alleen je liefde voor boeken. Zoals in de mooie post van Emmy stond je bent niet alleen maar bloggers ( want dat zijn we ook bijna allemaal ) maar ook vrienden. Het is gewoon supertof om met zo’n groep op stap te kunnen en gewoon een hele toffe dag te hebben!

Natuurlijk sloten we de meeting in stijl af…. we zijn in Den Haag nog naar de Paagman en de ABC geweest en wonder boven wonder heb ik bij beide niks gekocht haha. Maar wat wel heel leuk was, was dat ze bij Paagman een photobox hadden staan dus we hebben wat gekke foto’s gemaakt wat ontzettend leuk was! Daarna namen we afscheid van elkaar, sommigen reisde nog met elkaar naar Utrecht waar we naar de Starbucks gingen en Ferry Doedens ook nog tegenkwamen! Daarna was het in de trein naar huis en wow ik was gesloopt maar wat had ik een super leuke dag gehad!

Dank jullie wel lieve meiden en tot heel snel!!!!!

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

9 augustus 2016 at 08:31

Volgens mij was het ontzettend gezellig!10 augustus 2016 at 15:23

Super leuk stuk Annabel! We hebben weer genoten en zijn flink uhmmm bijgekleurd….. blauwe plekken van het zandstralen op de beentjes 😉

Op naar de volgende gezellige meeting ♥10 augustus 2016 at 19:23

Wat leuk dat jullie weer bij elkaar zijn gekomen. Een strand-editie hoort er natuurlijk een beetje bij nu het zomer is.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: