De OhMyBook read-a-thon

Oké ik beken, ik ben een beetje gek op read a thons, ik vind het gewoon heerlijk. Het is niet zo dat ik meteen veel meer lees, maar ik kies er dan wel voor om te lezen in plaats van netflix op te starten bijvoorbeeld. En morgen begint de read-a-thon van Oh my book, hij loopt een beetje tegelijk met de read-a-long die ik samen met Melissa van Melissa’s bookworld organiseer dus mooi de kans om daar ook goed aan te werken.

Het lastigste vind ik altijd het kiezen van boeken, want tja ik weet niet altijd waar ik zin in ga hebben maar ik wil wel iets klaar hebben liggen. Dus voor nu heb ik voor deze boeken gekozen:

The beauty of darkness van Mary E Pearson – Dit boek ben ik al aan het lezen, maar is zo dik dat ik hem nog niet uit heb.
The sin eaters daughter van Melinda Salisbury
Throne of glass van Sarah J. Maas
Crown of midnight van Sarah J. Maas

De laatste twee zijn natuurlijk ook meteen voor de read a long, ik ben benieuwd of ik ze ook allemaal ga lezen of dat er misschien nog wel een boek bijkomt! Ga jij ook mee doen? Zo ja wat ben jij van plan te gaan lezen?

3 gedachtes over “De OhMyBook read-a-thon

  1. Goeie, ik was het al bijna vergeten D: Ik moet de boeken die ik wil gaan lezen ook nog even uitzoeken/klaarleggen. Vandaag ben ik begonnen in Dwaaleiland dus die staat sowieso op het lijstje.

  2. Oh ik denk dat je ondertussen mijn stapeltje al hebt zien langskomen via Facebook. Ik kijk er vooral ontzettend naar uit om Harry Potter & the cursed child te lezen. Daarnaast is het ook een heel tof vooruitzicht om enkele dagen alleen maar eigen leesvoer te lezen. Ik hoop echt dat ik zoveel mogelijk ga kunnen lezen dus misschien moet ik maar even wat minder online komen de komende dagen.

  3. Ik heb me dit jaar niet opgegeven. We zitten vlak voor het begin van de readAlong en mijn concentratie is al een paar weken bagger, dat het me teveel wordt om intensief te lezen nu zo vlak voor de start van de readAlong. Dus ik ben nog even op mijn gemakje aan’t lezen en nog bezig met jou achter de schermen over bepaalde invullingen van de readAlong zodat ik helemaal klaar ben om 15augustus te starten xD

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.