Veranderingen?

Afgelopen week was ik op vakantie en tijdens die vakantie was ik op een rustig moment in gesprek met een vriendin via whatsapp. Ze stuurde mij allerlei linkjes met boeken over geeky personages en hoe ze vond dat die boeken echt bij mij paste. Nu is dit ook zo natuurlijk, ik hou er van, ik vind geeky dingen geweldig en ik hou van het fandom leven.

Ik merkte toen tegen haar op dat ik het soms jammer vond dat ik de naam van mijn blog zo gekozen had, ze opperde om het te veranderen maar dat zie ik dan weer niet zitten. Maar het zette me wel aan het denken, ik heb zo af en toe wel eens iets gedeeld over bijvoorbeeld dutch comic con en ik merk dat ik het leuk vind om hier vaker over te bloggen. Ik heb er ook wel over gedacht om hier een andere blog voor te starten maar om eerlijk te zijn heb ik daar simpelweg de tijd niet voor.

Daarom heb ik besloten dat het een plaatsje verdiend op deze blog, het heet natuurlijk ook het leven van een boekenworm, dat betekend dat ik toch ook andere aspecten uit mijn leven kan delen toch? Ik weet nog niet precies hoe het invulling gaat krijgen maar het komt er in ieder geval! Wat vaker een post over andere dingen die mij bezig houden zoals events, fandom gerelateerd nieuws en events. Ik hoop natuurlijk dat jullie dit net zo leuk vinden als ik!

Bedenk jij je wel eens dat je iets wil toevoegen aan je blog? Om het wat persoonlijker te maken?

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

11 augustus 2016 at 08:43

Ik heb op mijn blog voor zulk soort artikelen gewoon een apart kopje aangemaakt in het menu. PERSONAL LIFE en dat onderverdeeld weer. Ik heb er ook nog niet veel mee gedaan, maar ik wil dat wel doen. Zo heb ik bv. een artikel in de concepten staan waarin ik ook schrijf over mijn verleden in de paardenwereld. Dat is zo’n enorm groot onderdeel van mijn leven geweest, dat ik gewoon zin had om er een artikel over te schrijven, het hoort bij mij. Dat zet ik dan neer bij PERSONAL LIFE => DIARY. Op die manier zou ik dus geen 2 blogs hoeven te onderhouden. Ik ga dan gewoon zo nu en dan bij DIARY een artikel schrijven. En qua verhoudingen blijft de blog grotendeels boekgerelateerd, maar wel met een persoonlijk tintje.11 augustus 2016 at 08:44

Mijn blog leent zich eigenlijk ook alleen voor boeken en alles wat die wereld betreft. Maar ik heb tussen de auteurs de rubriek ‘blog’ toegevoegd en zo neem ik de vrijheid af en toe te bloggen. Hoewel dat meestal ook wel weer over lezen gaat 😉

Maar het is jouw blog en gaat inderdaad over jouw leven 😉 Die boekenworm blijf je dan toch wel hè. Dus lekker doen!

Groetjes, Marjon.11 augustus 2016 at 09:25

Ik denk dat het heel goed bij je blog gaat passen. Het gaat inderdaad immers over het LEVEN van een boekenworm. Een boekenworm doet meestal veel meer dan alleen lezen. Dus laat je daar vooral niet door remmen.
Ik heb het ook gehad hoor, met de jaren, dat ik over andere dingen ben gaan bloggen. Dat hoort bij het leven! Daarom ben ik blij dat mijn blognaam niet perse gebonden is aan een bepaald niche.11 augustus 2016 at 10:45

Gewoon lekker Bloggen wat je wilt Bloggen! Het is jouw stukje van het wereldwijde web dus dat mag jij zelf invulling geven!

Ik ben benieuwd naar je posts!

Liefs,

Kwante11 augustus 2016 at 17:23

Vooral bloggen over de onderwerpen waarover je wilt bloggen! De trouwe lezers zullen je zeker wel blijven volgen. Ik vind het overigens wel herkenbaar. Mijn blog heeft “books” in de naam, maar ik blog genoeg over andere zaken (meestal wel fandom gerelateerd)11 augustus 2016 at 18:33

Ik zeg gewoon doen 🙂
T hoort er toch ergens een beetje bij. En de mensen die die artikelen niet interessant vinden komen wel voor de oude vertrouwde dingen toch?20 augustus 2016 at 16:37

Zeker doen Annabel. Als ik aan jou denk denk ik heus niet alleen aan boeken maar ook aan Supernatural, Supernatural én … 😉 Ik vind het zelf wel leuk zo’n verslag van een dagje convention. Altijd tof waar anderen niet aan konden weerstaan en wat ze dus terug mee naar huis nemen aan het einde van zo’n dag.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

De OhMyBook read-a-thon

10 augustus 2016

Geeky Friday

12 augustus 2016

%d bloggers liken dit: