Geeky Friday

Oké nu mijn post over de veranderingen zo goed is ontvangen laten we dan maar meteen een nieuwe wekelijkse rubriek. Deze zal Geeky friday heten. Voor nu is het vooral even een uitleg wat je allemaal kunt verwachten op deze Geeky friday. In ieder geval zal ik volgende week als eerste een intro geven in het geeky gedeelte van mijn leven. Wat vind ik nu precies leuk, welke fandom ben ik lid van? Dat soort dingen, zodat jullie ook een beetje weten waar mijn geeky verhalen over zullen gaan.

Verder zal het afwisselen met soms een top vijf er is namelijk een hele leuke google+ groep die elke week Five Fandom Friday organiseert. De ene keer zal ik hier aan mee willen doen en de andere keer weer niet. Dat is een beetje afhankelijk van het onderwerp en of ik al iets anders gepland heb.

Ook kun je zo af en toe eens een verslagje verwachten van een evenement. Denk aan Amsterdam Comic con enz. Soms zal het helemaal niks met boeken te maken hebben maar er zullen ook momenten zijn dat het wel met boeken te maken heeft want ook daar zijn verschillende fandoms in.

Ook zal ik nieuws wat ik gevonden heb en leuk vind met jullie delen maar ook filmrecensies, zo ga ik morgen bijvoorbeeld naar Suicide Squad en ik kan me niet voorstellen dat ik daar niks over te zeggen heb.

Ik hoop dat jullie die onderdeel leuk gaan vinden, ik ga er leuke plaatjes bij plakken natuurlijk, want zo’n post als deze is voor nu maar een beetje kaal. Oke één fandom dingetje dan:

 

Tja ik ben nu eenmaal groot fan van Supernatural maar dat wisten jullie natuurlijk al!

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments12 augustus 2016 at 11:16

Ik ga vanavond voor de tweede keer naar Suicide Squad dus ik weet zeker dat je daar wat over te zeggen hebt ? ontzettend veel plezier en ik kijk uit naar je Geeky Fridays ❤20 augustus 2016 at 17:39

Echt een leuk vooruitzicht en Supernatural gif-jes maken het uiteraard alleen maar nog beter. 🙂Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Veranderingen?

11 augustus 2016

De week van een boekenworm

15 augustus 2016

%d bloggers liken dit: