De week van een boekenworm

Week twee van mijn vakantie zit er weer op, helaas want wat gaat vakantie altijd snel he!

Maandag:

Maandag was de dag van telefoontjes, naar de huisarts die op vakantie was en de oogarts voor onze oudste dochter die op controle moest komen.  Ach het is allemaal weer geregeld gelukkig. Verder hebben we die dag ook echt eens even goed opgeruimd in huis, de laatste vakantiespullen opgeruimd, onze tafel lag nog vol met post dus dat ook weggewerkt en uiteindelijk gewoon lekker met de meiden aangerommeld. Ook mocht ik vandaag mijn nieuwe telefoon ophalen!!! Ja ik was er echt aan toe! Ik ben nu in het bezit van een mooie rose gouden Sony Xperia X. Die avond kijk ik weer een aflevering van Outcast, helaas is die serie ook bijna op zijn einde.

Dinsdag:

Vandaag waren de meiden mee met oma naar monkey town en zijn ik en mijn man naar Amsterdam gegaan, heerlijk even samen ertussenuit en natuurlijk een hoop leuke boekwinkels. Nu ben ik gezegend met een man die het niet erg vind dat ik heel lang voor de boekenkasten sta. Hij gaat zelf wat rondlopen of gewoon ergens zitten. Dus ik kon op mijn gemakje overal binnen kijken. De dag begon wat grijs en nat maar gelukkig werd het al snel droog en beter. Uiteindelijk heb ik wel wat boeken gekocht en na nog wat rondgelopen te hebben zijn we weer naar huis gegaan. Daar moesten we snel wat boodschappen doen want we hadden nog niks te eten in huis. De meiden kwamen thuis en ze hadden een geweldige dag gehad, zo leuk om die stralende gezichtjes te zien!

Woensdag:

Dit was ook echt zo’n we doen niks vakantie dag, ik probeerde wat te lezen, bestelde nieuwe boeken, want ja waarom niet en hebben natuurlijk gespeeld met de meiden. Puzzelen is hier heel populair op dit moment en ook het boek: Overal poep in de dierentuin doet het goed. Het was dus een heerlijk rustig dagje. Ook kreeg ik mijn prachtige nieuwe hoesje voor mijn telefoon binnen. Met quote van mijn favoriete boek van dit jaar: A court of mist and fury!  Die ik afsloot met een begin maken aan de serie Scream op aanraden van een vriendin en ja ik was meteen verslaafd, nog één aflevering dan….ow wat een einde, tja dan nog maar eentje hoor. Zo ging het de rest van de avond haha.

Donderdag:

Vandaag moest ik helaas zelf even weg, waardoor we ook niet echt weg konden. Maar het was ook niet super mooi weer dus ja uiteindelijk was het niet zo heel erg. Natuurlijk hebben we er toch wel een gezellige dag van gemaakt en kreeg ik mijn pakketjes binnen! Nieuwe boeken zijn altijd leuk dus ik was helemaal happy. Ik besluit uiteindelijk om mijn huidige boek aan de kant te leggen en te beginnen in Onbereikbaar van Rebecca Yarros, nou ja beginnen….Ik had nog een seizoen van scream te gaan!  Dus eigenlijk heb ik dat vooral gekeken……

Vrijdag:

Vandaag stond een dagje Efteling op het programma, het was redelijk weer en de meiden hadden er zin in. We huurde van de trekkarretjes en gingen op weg. Het was even minder gezellig in de rij van de fata morgana maar voor de rest hebben we een top dag gehad. De meiden hebben het naar hun zin gehad en het ijsje dat we ophadden smaakte ook prima. Na zo’n dagje Efteling zijn we echt allemaal moe, maar mijn man dook toch de keuken in om verse pizza te maken. Niks zo lekker als verse pizza! Na het eten hebben we de meiden gedoucht en op bed gelegd en ging ik…..Scream kijken, jaja na vanavond ben ik helemaal bij en moet ik net als de rest wachten tot woensdag want dan is de season finale.

Zaterdag:

Deze dag begon met verjaardagsboodschappen, mijn man is namelijk jarig en dat vieren we morgen met familie. Dus daar moeten we taart en lekkers voor in huis halen. Het is gelukkig niet zo druk ( dat is dan het voordeel van twee kleine kinderen die je vroeg wakker maken ), thuis is het opruimen van de boodschappen en even met oma bellen om te vragen hoe laat de meiden gehaald worden. Zo kunnen wij mooi het huis goed opruimen en vanavond gaan we uit eten en naar de film. Dat doen we altijd als één van ons jarig is. Na het opruimen ga ik toch maar wat meer lezen en dit boek is toch echt wel heel erg goed! Uiteindelijk vertrekken we richting het restaurant waar we heerlijk eten en gaan we naar de film Suicide Squad. Om eerlijk te zijn snap ik niet waarom deze film zo afgekraakt wordt, ik vond het een super gave film!

Zondag;

Nou de dag begint met een beetje uitslapen en dan voorbereidingen treffen voor het feestje. Het wordt vast een gezellige dag. Vanavond ben ik van plan mijn boek uit te lezen want morgen start de Throne of Glass Read a long!!!! Ik heb er zin in om weer te duiken in de wereld van Sarah J. Maas.

Hoe was jou week? Heb je nog iets leuks gedaan?

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

20 augustus 2016 at 20:35

We hebben hier nog steeds onze Efteling-tickets liggen. Eigenlijk wilden we eind april gaan toen we een midweek in Nederland waren. Alleen was het toen vrijwel non-stop aan het regenen. Bij mij is het alweer eventjes geleden sinds ik er was dus ik heb er echt zin in om nog eens rustig door het park te slenteren. Je nieuwe hoesje ziet er echt mooi uit. Hopelijk is het verjaardagsfeestje van je man erg leuk geworden.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: