Sarah J. Maas Read-a-long

Sinds gisteren is de read a long van de throne of glass serie van start gegaan, super leuk natuurlijk! Ik organiseer deze read-a-long samen met Melissa van Melissa’s bookworld. Maar waarom doen we dit nu eigenlijk behalve dat het nieuwe boek natuurlijk volgende maand uitkomt?

 

Nou voor Melissa kan ik niet spreken natuurlijk maar wel voor mezelf. Ik ben in aanraking gekomen met deze serie twee jaar geleden, ik was naar een conventie in Engeland en ging natuurlijk ook even langs de Waterstones. Daar binnen ontdekte ik het eerste boek Throne of glass, ik las de achterkant en was verkocht! Een boek over een vrouwelijke assasin? Yes please! Dus ik nam het eerste deel mee en zag toen dat hij samen met het tweede deel op de buy one get one for half price dus nam ik deel twee ook mee. Eenmaal thuis begon ik meteen aan de boeken en voor ik het wist had ik het eerste deel uit. Meteen daarna begon ik aan deel twee en ook die had ik zo uit. Deel drie zou later dat jaar uitkomen dus dat werd een pre-order hetzelfde geld voor deel vier.

Ik vind de schrijfstijl heerlijk, de karakters uit de boeken zelfs degene die ik niet uit kan staan en de manier waarop de wereld is opgebouwd. Ik kijk elke keer weer uit naar de nieuwe boeken in deze serie en ik kan ook niet wachten tot ik het kleurboek heb, want ja dat is toch ook wel heel erg tof! Nog even en dan mag ik deze geweldige auteur ook in het eigen persoon gaan ontmoeten. Ik ben nog nooit zo zenuwachtig geweest voor het ontmoeten van een auteur! Maar nu weten jullie hoe ik bij Sarah J. Maas ben gekomen. Hebben jullie ook een favoriete auteur? Of misschien meerdere? Heb je die auteur ook wel eens ontmoet?

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

De week van een boekenworm

15 augustus 2016

%d bloggers liken dit: