Tag: De kwante in wonderland tag

Ik werd door Melissa van Melissa’s bookworld getagd voor deze leuke tag. De voorwaarden zijn dat ik haar vermeld, dat ik Kwante vermeld, de vragen invul en de tag doorgeef. Dus zonder teveel tekst eromheen laten we snel naar de vragen kijken!

Oké ik ga hier even alleen voor de kast beneden daar staan 373 boeken in. Ja dat is maar een klein deel aangezien ik op zolder en de slaapkamer ook nog kasten heb staan.

Op mijn TBR liggen 171 boeken en met de goodreads challenge loop ik 3 boeken achter ik heb er 53 gelezen van de 100. Ik hoop dit nog wel in te halen naturlijk!

Ow dat zijn er zoveel:

  • Sarah J. Maas
  • Rainbow Rowell
  • Charlie Higson
  • Maggie Stiefvater
  • Leigh Bardugo
  • Ellen Schreiber
  • Elle Kennedy
  • Patrick Rothfuss
  • George R.R. Martin

Dat zijn degene die zo meteen even in mijn hoofd opkomen.

De vampire kisses serie van Ellen Schreiber, gewoon heerlijke boeken om weg te lezen waar je echt niet bij na hoeft te denken!

Sinds ik mama ben van twee kleine meisjes blijf ik niet meer echt wakker haha. Maar de Harry Potter boeken hebben mij wel wakker gehouden en de boeken van Sarah J. Maas zorgen er tegenwoordig wel voor dat ik nog wel eens wakker blijf na mijn bedtijd.

Hier kan ik er ook niet eentje kiezen, als ik kijk naar mezelf lijk ik het meest op Cath uit Fangirl maar ik ben ook groot fan van Luna Lovegood uit de Harry Potter boeken. Verder vind ik Feyre echt een geweldig personage en ook Celeana uit de Throne of glass serie is één van mijn favoriete personages. Ze zijn allemaal lekker zichzelf en daar hou ik van!

Ik ben wel een emotionele lezer dus heel veel boeken, een aantal boeken uit de Harry Potter reeks, een bepaald stuk uit ACOMAF, The problem with forever, November 9, de klapper van de afgelopen tijd is toch wel Voor jou. Maar ik kan zo nog wel even doorgaan haha.

Oei, ik denk dat ik hier net als Melissa voor de wereld van de Shadowhunters ga uit the infernal devices. Ik ben echt dol op Londen, ik zou er willen wonen echt waar!

Jaike van Jaike vs de boeken

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Sarah J. Maas Read-a-long

16 augustus 2016

%d bloggers liken dit: