De week van een boekenworm

Maandag:

Is het alweer maandag? Vandaag begint mijn laatste echte vakantie week. Nou ja vakantie met twee jongen kinderen betekend ook gewoon vroeg je bed uit haha. Vandaag start ook de Throne of glass read a long dus ik begin in deel 1. Maar ik kom er maar moeilijk in. De laatste paar weken kan ik me echt zo slecht concentreren op boeken. Erg jammer maar ja ik doe er weinig aan. Die avond is de season finale van Outcast en wow hij was goed dus kom maar op met seizoen twee!

Dinsdag:

Vandaag heb ik echt een beetje een blegh dag, ik probeer van alles maar eigenlijk lukt me niks, ik ben moe en weet gewoon niet zo goed wat ik met mezelf moet ofzo. De kinderen hebben er ook een beetje last van. Mijn moeder komt ze in de middag ophalen om even mee te gaan en ik val serieus in slaap op de bank. Daarna ga ik lekker muziekje luisteren via mijn telefoon en voor ik het weet zijn mijn boefjes weer thuis. Die avond slapen ze bij opa en oma. Ik en mijn man hebben de volgende ochtend een afspraak en onze oudste mag mee naar de Efteling.

Woensdag:

Na de afspraak halen we de jongste weer op en gaan nog even wat winkelen, dingen halen die we nodig hebben. Verder probeer ik die dag ook nog wat te lezen en gelukkig lukt dat ook! Ik kijk ook de season finale van Scream, de moordenaar wisten we al maar goed het opent wel een mooi deurtje voor een halloween special!

Donderdag:

Ik lees eindelijk het eerste deel van de throne of glass serie uit en begin aan deel twee. Ook daar vlieg ik gelukkig redelijk goed doorheen. Ook begin ik aan de serie slasher, wow na scream is deze toch wel echt een stuk gruwelijker! Maar wel ontzettend goed en verslavend!

Vrijdag:

De meiden gaan weer met oma mee, toch wel lekker. Ik kijk die middag slasher af, lees mijn boek uit en zorg ervoor dat we kunnen eten die avond. Al met al best een productieve dag! Die avond begin ik aan de serie Stranger things, ik merk echt dat ik even behoefte had aan veel series kijken. Dus dat doe ik dan ook!

Zaterdag:

Vandaag naar de kermis met de meiden, wat hebben ze het leuk! Ik vind het altijd heerlijk om ze zo te zien genieten. In de avond gaan ik en mijn man met vrienden naar de Efteling en we komen laat en moe weer thuis. Maar we hebben wel een hele leuke dag gehad.

Zondag:

De meiden mogen met Oma mee naar de kermis dus die hebben een top weekend! Ik ga zelf nog even wat boodschappen doen, kijk stranger things af ( echt ook zo’n goede serie! ) en besluit dan wat te gaan bloggen. Verder een rustig dagje, vanavond lekker grieks eten en toch echt eens beginnen in Heir of fire!

Zoals je ziet maar weinig te melden deze week, heb gewoon een beetje een off weekje gehad. Dat je gewoon even weinig zin hebt om iets te doen. Maar hopelijk veranderd dit aankomende week want volgend weekend ga ik naar Amsterdam Comic Con!!!!

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geeky Friday #2

19 augustus 2016

%d bloggers liken dit: