Wrap up week 1 van de Throne of Glass read a long

Inmiddels zit de eerste week er op, ik heb ik deze week de eerste twee boeken uitgelezen en een voorzichtig begin gemaakt met het derde boek. Dit weekend staat ook Amsterdam comic con op het programma dus het leek me wel een goed idee om wat vooruit te werken.

Het was vooral een week vol gezelligheid in de beide apps, de app waar we al wel spoilers bespreken en waar iedereen enorm heeft uitgekeken naar het derde boek. Het is heerlijk om met mensen te kletsen die de boeken al kennen en met elkaar hierover te kletsen.

In de app zonder spoilers was het ook super gezellig, soms een beetje off topic maar dat moet kunnen toch? In deze app vond ik het vooral leuk hoe mensen langzaam aan steeds meer ontdekken over de boeken. Je zit echt te wachten op bepaalde reacties en als die dan komen is het mooi om te zien dat er mensen zijn die dit allemaal voor het eerst beleven en dus nog helemaal verbaasd zijn. Het is ook super tof om te lezen dat heel veel mensen de serie echt heel tof vinden nu ze hem dan eindelijk lezen!

Ook op facebook waren we actief met een aantal foto opdrachten en ook al een aantal giveaways. Als je wil weten wat de giveaways zijn kijk dan snel op de facebookpagina van het even! De winnaars worden allemaal aan het einde van de read a long bekend gemaakt!

Gisteren was de wrap up van de eerste twee delen, en hoewel het niet heel druk was, was het wel gezellig en werd er heerlijk mee gekletst over de boeken en ook wat onze verwachtingen zijn van boek 3. Ik heb in ieder geval enorm veel zin in weer een week vol met gezelligheid en een goed boek!

Doe jij ook mee met de read a long?

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

De week van een boekenworm

22 augustus 2016

%d bloggers liken dit: