Pokémon go tag

Ja ik was één van die meisjes die naar huis rende om op tijd te zijn voor een nieuwe aflevering van Pokémon, ik vond het geweldig! Nog steeds eigenlijk wel. Dus deze tag is helemaal leuk! Ik ben getagd door Melissa van Melissa’s bookworld.

Oei daar moet ik echt even over nadenken…….. Maar ik denk toch wel de Griezelbus van Paul van Loon, ik durfde ‘s avonds niet zonder licht te slapen maar wow wat vond ik dat boek gaaf! Ik heb zijn boeken verslonden en nog steeds hebben ze een speciaal plekje in mijn hart.

Pride and Prejudice van Jane Austen, ik vind het verhaal gewoon fantastisch en ik kan er zo heerlijk bij weg dromen! Ik heb vorig jaar in Parijs de mooie penquin classic edition gekocht.

Nou ja ik geloof niet dat er een boek is wat ik niet gelezen heb omdat het zo gehypt is. Maar ik heb best lang gewacht met Harry Potter, ik had echt het idee dat het niets voor mij zou zijn. Had ik het even mis want het is tot de dag van vandaag één van mijn lievelingsseries.

Deze laat ik voorbij gaan want ik zou het echt even niet weten om eerlijk te zijn.

Niet starten is een groot woord maar A song of fire and ice is wel echt een kluif. Heb nu de eerste twee boeken gelezen maar ben nog niet in de stemming voor boek drie.

Ik heb het idee dat ik deze vraag al een eerder gehad heb…. maar goed ik laat me niet zo snel van mijn nachtrust afhouden. Simpelweg omdat ik me dat niet kan veroorloven met twee kleine meisjes die vroeg wakker zijn. Maar Harry Potter heeft bij mij wel voor slapeloze nachten gezorgd, ik kon die boeken echt niet wegleggen.

Oei euhm Rowan en Aelin zowieso maar ook Feyre en ….. tja laat ik dat maar even niet zeggen omdat ik niet zeker weet of iedereen bij is met de A court of thornes and roses serie.

Pfff euhm….. Ik vloog vroeger echt door de Wicca serie van Cate Tiernan heen, echt geweldige boeken!

Ik zou het serieus niet weten, hoe graag ik ook wil dat series voor eeuwig duren weet ik gewoon dat dat niet kan. Ik heb liever dat een serie goed afsluit dan dat je er eigenlijk een beetje moe van wordt.

Angelfall, ja ik hoopte wel dat hij goed zou zijn maar ik wist het niet zeker. Maar deze serie was echt heel erg goed!

Ik heb geen serie die op dit moment overhyped wordt, maar ik ga dan maar weer voor Harry Potter want die serie is echt ontzettend gehypt. Allemaal dubbel en dwars waard maar ik kan me wel voorstellen dat het mensen afschrikt.

Geen eigenlijk,  ik wilde heel graag de mooie collectors edition van Sherlock Holmes en die heb ik. Maar ik ben nooit zo thuis in de collectors editions eigenlijk.

The graces is het eerste wat me zo te binnen schiet. Ik ben niet altijd op de hoogte van een nieuw debuut. Ik weet het heel slecht voor een boekblogger maar ja ik vind het gewoon heerlijk om door een boekwinkel te wandelen en te snuffelen en dan iets uit te zoeken. Soms is dat een debuut, soms is dat een boek van een auteur die ik al ken.

Sarah J. Maas, Maggie Stiefvater, Colleen Hoover, Rainbow Rowell en Rachel Caine komen zo in me op.

Ik heb zoveel boeken te lezen dat ik me daar nooit echt heel lang mee bezig kan houden. Maar nu de releasedatum dichterbij komt ga ik voor Empire of storms want ik ben gewoon ontzettend fan van deze serie en van Sarah J. Maas natuurlijk.

Oké dat was hem dan, ik Tag hierbij iedereen die deze tag leest en hem leuk genoeg vind om ook in te vullen!!!

 

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: