Geeky Friday #2 Voorbereidingen voor Comic Con

Oké de beslissing is gevallen we gaan naar Amsterdam Comic Con, het begint al met beslissen of je één of twee dagen gaat. In dit geval hebben we gekozen voor twee dagen, gaan we naar huis of blijven we in Amsterdam? De volgende beslissing die we moeten nemen, we besloten om lekker daar te blijven. Je ziet al, al voor de datum daar is heb je genoeg beslissingen te nemen. Maar nu is het bijna zover nog twee nachtjes slapen en dan ga ik naar Amsterdam Comic Con, nou ja eigenlijk nog maar één want ik slaap vanaf morgen al lekker in Amsterdam!

Maar voor het zover is, moet ik nog wel wat dingen doen. Het belangrijkste is het printen van de tickets en de tickets voor de foto ops. Maar ook het inpakken van de koffer vereist enig denkwerk in mijn geval. Want wat doe ik aan? Ik kan daar echt wel even de tijd voor nemen, want als je een foto op hebt dan wil je er wel op je best uitzien toch?

Ook is het belangrijk om te bedenken of je iets te eten meeneemt, nu weet ik dat het in Amsterdam dus niet mag. Maar met deze hitte neem ik aan dat mijn rolletje salmiak snoepjes er wel doorheen komen. Een beetje zout is wel echt belangrijk want je bent de hele dag aan het lopen. Dit komt ook meteen bij een goed punt: Schoenen! Je wil namelijk wel graag schoenen aan waar je de hele dag op kan lopen, want lopen zul je, net als in de rij staan. Dit gaat een stuk gemakkelijker met de juiste schoenen aan je voeten.

Ook mijn camera gaat mee, want niks zo leuk als mooie herinneringen hebben door middel van foto’s.

Tot slot vind ik het altijd leuk om even te kijken welke dealers er staan, staat er iets waar ik specifiek naartoe wil? Of staat die ene stand met die gave funko pops er ook? Dit laatste is natuurlijk vooral leuk, het moet niet maar het maakt de pret wel groter.

Volgende week mijn verslag van Amsterdam Comic Con. Ga jij ook?

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

26 augustus 2016 at 08:13

Ik wilde eerst gaan, maar kon niet. Nu zou ik eventueel op zondag wel kunnen gaan, maar het wordt zo warm… Ik denk niet dat het verstandig is. Voor mij dan. Haha. Heeel veeeeeel plezier! Ik kijk uit naar je verslag.26 augustus 2016 at 17:40

Hopelijk zie ik je zondag Annabel 😀29 augustus 2016 at 16:36

Ik zag ondertussen al heel wat foto’s langskomen. Zo ontdekte ik jammer genoeg ook dat je dochters een minder leuke verrassing voor je in petto hadden tegen dat je terug thuiskwam. Maar wat Comic Con betreft zag ik alleen maar leuke dingen. Ik zou het echt leuk vinden mochten we elkaar (nog eens) een keer tegenkomen op zo’n evenement of op de Boekenbeurs of zo.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pokémon go tag

25 augustus 2016

Even een ander berichtje

30 augustus 2016

%d bloggers liken dit: