Even een ander berichtje

Tja het is even niet boek of geek gerelateerd maar ik wilde het toch met jullie als lezers delen. In Maart 2017 verwachten wij namelijk ons derde wondertje! Wat betekend dit voor mijn blog? Nou ja eigenlijk heel weinig haha. Ik ga gewoon lekker bloggen en lezen en naar events natuurlijk. Alleen nu ga ik niet meer alleen haha.

Verder zal het na de bevalling misschien wel wat rustiger worden, aangezien ik dan vooral ga genieten van de kleine en mijn gezin. Dit was het voor vandaag vanaf morgen weer een gewone post! 

12 gedachtes over “Even een ander berichtje

  1. Ik vind het echt leuk nieuws Annabel. Binnenkort gaan jullie toch eens over een gezins-cosplay moeten nadenken. Dan kunnen jullie binnen met zijn allen naar beurzen gaan. De kleinste kan gewoon al mee in een Steampunk-achtige kinderwagen. 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.