Boek Haul Augustus 2016

Was ik hem vorige maand gewoon helemaal vergeten, maar deze maand niet. Ik heb weer een mooie verzameling nieuwe boeken dus laten we snel kijken naar de nieuwe boeken in mijn collectie!

Op de valreep kwam Verdermeer binnen, wow wat een mooi boek! Ik kan niet wachten om er in te beginnen!

 

An Accidant of stars kocht ik in Amsterdam, toevallig zijn de schrijfster en ik vriendjes op facebook. Ik ben dan ook erg benieuwd naar het boek! Twelve kingdoms sprak me enorm aan, het gaat over de dochter van een vrouwelijke assasin die gaat proberen de geheimen van de twelve kingdoms te ontrafelen.

The sin eaters daughter en the sleeping prince kocht ik ook in Amsterdam. Het lijken me gewoon hele gave boeken!

The problem with forever heb ik al gelezen en wow wat een prachtig boek met een mooi verhaal! The only thing worse than me is you ligt hoog op mijn TBR. Ik kreeg de tip voor dit boek van mijn vriendin Kimberley.

De Lux serie is zo’n serie die ik al een hele tijd wil lezen. Ik heb het eerste boek als ebook gelezen maar wilde ze graag in een tastbare editie. Dus nu kan ik een marathon gaan houden.

Dumplin’ heb ik ook al als ebook gelezen maar dan in het Engels, ik wilde het boek heel graag hebben en nu heb ik dus ook de Nederlandse editie in mijn collectie. Harpercollins Nederland had mij niet blijer kunnen maken dan met dit boek. Ik ben zo benieuwd hoe deze serie verder gaat!

It ends with us, ik hou van Colleen Hoover dus dit boek wilde ik zeker hebben. Ook deze ligt hoog op mijn TBR stapel. The miniaturist is een boek dat ik al vaker in mijn handen heb gehad. Maar nu zag ik deze mooie hardcover voor 5 euro die kon ik niet laten liggen natuurlijk.

Onbereikbaar van Rebecca Yarros heb ik ook al gelezen en wow wat een boek weer! Ik vind deze serie van haar echt heel erg goed! The list leek me een super leuk boek en ik ben er dan ook heel benieuwd naar!

Paper and Fire is het vervolg op Ink and bone en dat boek vond ik ontzettend goed! De hardcover edities van deze serie zijn echt prachtig en ik kan niet wachten om er aan te beginnen.  P.S. I like you heb ik al gelezen en zat deze maand in de owlcrate, het is een geweldig leuk boek!

Beauty of darkness, het laatste deel van de Revenant chronicles, ik ben heel benieuwd hoe het af gaat lopen. Handlettering doe je zo was een boek dat al een tijdje op mijn wishlist stond en nu heb ik hem! Dus ik kan creatief aan de slag.

Zoals je ziet heb ik weer genoeg boeken toegevoegd aan mijn TBR stapel. Welke boeken heb jij deze maand gekocht? Heb je één van de boeken die ik hier heb laten zien al gelezen en wat vond je er van?

 

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

1 september 2016 at 20:02

Mooie stapel! Toevallig heb ik het boek over handlettering ook net gekocht. Nu alleen nog de tijd vinden om te oefenen.4 september 2016 at 13:00

Oehhh, wat een fijne stapel nieuwe boeken!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

unboxing Verdermeer box

1 september 2016

%d bloggers liken dit: