Recensie: P.S. I like you van Kasie West

Recensie: P.S. I like you van Kasie WestP.S. I like you by Kasie West
Published by Point on 26 juli 2016
Genres: young-adult, contemporary
Pages: 330
Format: Hardcover

Signed, sealed, delivered…

While spacing out in chemistry class, Lily scribbles some of her favorite song lyrics onto her desk. The next day, she finds that someone has continued the lyrics on the desk and added a message to her. Intrigue!

Soon, Lily and her anonymous pen pal are exchanging full-on letters—sharing secrets, recommending bands, and opening up to each other. Lily realizes she’s kind of falling for this letter writer. Only, who is he? As Lily attempts to unravel the mystery and juggle school, friends, crushes, and her crazy family, she discovers that matters of the heart can’t always be spelled out…

Mijn recensie:

Het verhaal algemeen:

Dit boek zat in de owlcrate van de maand augustus en zag er ook echt uit als een boek om in Augustus te lezen. Aangezien ik vooral iemand ben die van fantasy enz. houd had ik niet verwacht dat ik dit boek zo leuk zou vinden. Maar wow wat een ontzettend leuk en lief boek is dit! Ik heb echt van iedere pagina genoten en was zelf ook druk bezig met bedenken wie nu de mysterieuze jongen was die de brieven schreef.

Dat is ook meteen het leukste van dit boek, ontdekken wie het is! Ik was er naar mijn idee vrij snel achter al werd ik uiteindelijk toch nog een beetje op het verkeerde been gezet. Dit was mijn eerste kennismaking met secret romance maar geloof mij maar als ik zeg dat dit niet de laatste is want ik vind het heerlijk om dit soort boeken te lezen.

Zoals ik l zeg is dit een ontzettend leuk en lief boek, het is een echte young adult en leest daarom ook zo makkelijk weg. Maar waar ik me soms wel echt kan ergeren aan personages had ik dat in dit geval eigenlijk niet echt.

De personages:

Om spoilers te voorkomen zal ik het hier alleen over lily hebben, het gaat namelijk om haar. Zij is degene die begint met het schrijven van de eerste “brief”, zoals ik hierboven al heb beschreven heb ik me niet geërgerd aan haar als personage. Ik kan dat nog wel eens hebben, hoewel ik echt wel snap dat ze een stuk jonger zijn, vind ik sommige keuzes die ze maken nog steeds niet logisch. Hoewel de keuzes van Lily misschien niet altijd de beste waren, snapte ik ze wel.  Ik vond haar een leuk personage en vond het ook echt jammer dat het boek uit was.

De Schrijfstijl:

Ik vond de schrijfstijl echt heerlijk, echt een heerlijk feelgood boek dat je met een glimlach op je gezicht dicht slaat. Het is vlot geschreven en past ook bij de leeftijd van de personages. Je hebt nergens het idee dat het geforceerd is geschreven of dat de auteur niet weet waar ze het over heeft.

Eindoordeel:

Een heerlijk boek dat het inderdaad het beste doet op een strand of lekker in de achtertuin in het zonnetje. Als je er eenmaal aan begint wil je het boek niet meer wegleggen.

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

De week van een boekenworm.

5 september 2016

Zwanger en leesdip

7 september 2016

%d bloggers liken dit: