Even een pas op de plaats

Naast de leesdip waar ik gisteren over schreef heb ik op dit moment ook een enorme blogdip. Normaal loop ik over van de ideeën en weet ik niet hoe ik het in moet delen maar de laatste tijd merk ik dat dit niet het geval is. Waar het precies door komt weet ik niet maar ik weet wel dat ik hierdoor ben gaan nadenken over mijn blog. Wil ik elke dag een artikel plaatsen waar ik niet tevreden over ben of kies ik ervoor om, om de dag te gaan bloggen voor nu en wel artikelen te schrijven waar ik blij van wordt.

Ik heb op dit moment gekozen voor het laatste, wie weet is het volgende maand wel weer helemaal anders en blog ik weer elke dag maar voor nu maak ik even een pas op de plaats en ga ik voor kwaliteit over kwantiteit. Dit betekend in de praktijk dat ik elke maandag, woensdag en vrijdag iets zal plaatsen. Een recensie, een artikel of misschien wel een leuk verslag over een evenement waar ik ben geweest. Ik hoop natuurlijk dat ik straks weer terug kan naar elke dag bloggen maar voor nu is het even deze beslissing.

Hopelijk blijven jullie gezellig langs komen op mijn blog! Morgen verschijnt dus wel gewoon een post!

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

11 september 2016 at 16:17

Natuurlijk blijf ik gewoon langskomen. Ik heb zelf nog steeds een lange lijst met ideetjes die ik wil uitwerken maar ik kwam door het bloggen steeds minder aan andere zaken toe en heb daarom net als jij besloten om het wat rustiger aan te doen. Ik vermoed dat ik uiteindelijk ga eindigen met 5 blogposts per week. Dan duurt het maar wat langer vooraleer alle ideetjes aan bod zijn gekomen maar kom ik wel weer wat meer aan lezen en knutselen toe. Dat hoop ik toch alleszins.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zwanger en leesdip

7 september 2016

Celebrate books box unboxing

10 september 2016

%d bloggers liken dit: