De week van een boekenworm

De eerste schoolweek zit er op, we zijn weer terug in het ritme en aan het einde van deze week knapte ik ook eindelijk weer een beetje op!

Maandag:

De eerste schooldag na de vakantie en ik ook weer aan het werk. Het is weer even wennen alles klaarmaken voor school, bovendien starten we dit schooljaar met overblijven dus ook de boterhammen mogen we niet vergeten. Ik heb hoef niet de hele dag te werken maar mijn vader bied aan om de oudste van school te halen en dat vind ik stiekem wel lekker. De rest van de week doe ik dit gewoon zelf met de bakfiets. Die avond kijk ik samen met mijn man naar The avengers en komen we erachter dat we eindelijk verder kunnen met Agents of shield dus daar gaan we snel mee starten!

Dinsdag:

De eerste dag sinds de vakantie dat ik weer echt op de bakfiets stap, niet dat ik dit verleerd ben maar ik was wel even vergeten hoe zwaar deze fiets fietst. Maar goed gelukkig hoeven we ons nu niet de hele tijd te haasten en dat scheelt enorm. De rest van de dag staat ook een beetje in het teken van wachten op mijn bol.com bestelling. Want vandaag komt eindelijk Empire of shadows uit! Maar ja de monster leesdip die ik sinds deze zwangerschap heb verdwijnt gewoon maar niet…. Maar het boek is wel prachtig net als het kleurboek!

Woensdag:

Het is gewoon wel echt warm vandaag, gelukkig hoeft onze oudste dochter maar een halve dag naar school, maar we gaan vanmiddag lekker naar de Efteling. We komen er echter achter dat mijn moeder haar abonnement nog heeft, acht ja even langs het abonnement loket en het is geregeld. Daarna gaan we lekker naar binnen, verrassend genoeg willen de meiden zelf het liefst naar de speeltuin. Nou ja ook prima natuurlijk, dus wij genieten van het mooie weer en de lol die de meiden hebben. Die avond kom ik er thuis achter dat ik een pakketje gemist heb…..hmmm geen idee wat het is. We kijken nog wat afleveringen van Agents of shield en ik neem ene besluit over mijn blog…. Die avond kijk ik de eerste twee afleveringen van Shannara en wow wat een gave serie! Dat worden weer een aantal boeken toevoegen aan mijn leeslijst!

Donderdag:

Ik besluit dat het even genoeg is, ik ga even een stapje terug doen met bloggen. Zwanger zijn, een leesdip en mijn gezin, het wordt me even teveel. Wat helemaal niet erg is maar dan moeten er knopen doorgehakt worden. Ik ga wat minder bloggen voorlopig en we zien wel wat er van komt. Die middag haal ik mijn pakketje op en het blijkt de gesigneerde versie van Empire of storms te zijn….Ja ik heb echt twee edities van dit boek.  Ik probeer wat te lezen, maar helaas dat lukt me gewoon echt niet. Ik kijk nog wat afleveringen van agents of shield en ga slapen. Morgen zien we wel weer.

Vrijdag;

Ik heb even een instortmomentje, het slechte slapen, misselijk, warm, zwaar fietsen het wordt me echt even teveel en ik weet niet meer waar ik het moet zoeken. Mijn meiden zien mama een beetje instorten en komen meteen knuffelen, ja dat is dus geweldig aan mijn meisjes ze komen dan echt even bij je zitten, zorgen ervoor dat je je even bij elkaar kan pakken en weer verder kan. Ook krijg ik vandaag mijn super leuke nieuwe boekenleggers binnen! Mijn ouders stellen voor dat ze de meiden meenemen zodat ik even een beetje bij kan slapen. Want helaas slaap ik gewoon ontzettend slecht. Die avond doe ik ook niet veel meer dan series kijken.

Zaterdag:

Uitslapen lukt niet echt maar ik start de dag wel lekker rustig op, even douchen, ontbijten en daarna naar mijn ouders want we gaan even naar de stad. Heerlijk om er even uit te zijn en Yes ik ben voor het eerst echt de hele dag niet misselijk, wat een geweldig gevoel is dat! Ik geniet volop van de dag, geef mijn moeder nog een boek cadeau en we gaan lekker in de zon zitten. De meiden blijven nog een avondjes slapen en ik kijk Dance Dance Dance. Heerlijk gewoon even niks verder.

Zondag:

Vandaag een beetje uitgeslapen, daarna lekker naar mijn ouders en we zijn de hele dag lekker in de efteling geweest. De meiden hadden het weer prima naar hun zin en na deze dag zijn we allemaal helemaal uitgeblust. De rest van de avond ga ik lezen, want weet je ik heb er eigenlijk best wel weer zin in! Dus hopen dat met die misselijkheid die vervelende leesdip ook vertrokken is. Duim je mee?

Hoe was jou week? Heb je nog iets leuks gedaan?

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

17 september 2016 at 21:01

Hé, wat jammer dat die uitputting en leesdip niet iets is waar we mee kunnen helpen hé. Nu ja, zelfs al zouden we energie kunnen uitdelen dan had ik zelf niet echt iets om door te geven. Mijn energiepeil is vrijwel non-stop belachelijk laag. Gelukkig kunnen we wel online ons hart luchten bij elkaar. 😉Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Celebrate books box unboxing

10 september 2016

Find me book tag

14 september 2016

%d bloggers liken dit: