De week van een boekenworm

Alweer een week voorbij, waarin ik eindelijk een beetje minder misselijk was, ik de leesdip een schop onder zijn kont heb verkocht en we kwamen te weten of we nu een jongetje of een meisje verwachten.

Maandag:

De wekker ging voor mijn gevoel veel te vroeg, één van de dingen die vervelend zijn als je zwanger bent is dat je veel moet plassen en dus ook helaas midden in de nacht. Wat resulteert in weinig slaap en voor mij dus een hele lange dag, vooral met deze hitte. Ik heb zowieso gewoon best wel last van de hitte. De dag kabbelde echt een beetje voort. Die avond heb ik eerst boodschappen gedaan en daarna helemaal niks meer ik was gevloerd. Ik heb nog wat geprobeerd te lezen, maarja die leesdip wil maar niet weg.

Dinsdag:

We beginnen de dag met het naar school brengen van mijn oudste dochter. Ik heb geregeld dat mijn vader haar ophaalt omdat ik in deze hitte niet goed kan fietsen. Met de bakfiets is het gewoon behoorlijk zwaar, zeker als het zo warm is. Maar surprise want mijn man staat ook al vroeg binnen, ik vertel mijn pap dat hij niet naar school hoeft en ga zelf nog even naar bed. Want ik ben nog steeds zo moe! Ik heb een heerlijk rustig middagje en in de avond waag ik me weer aan mijn boek, maar wederom lukt het gewoon niet en wordt het niets. Dus kijk ik samen met mijn man nog wat afleveringen van agents of shield en ga slapen.

Woensdag:

Vandaag is mijn man vrij dus dat is fijn. We brengen de oudste naar school, doen een boodschapje en gaan dan naar de verloskundige. De baby en ik worden weer helemaal goedgekeurd en er wordt een nieuwe datum gepland. We gaan nog even de stad in om wat dingen te regelen en vast wat ingrediënten te kopen voor onze gender reveal taart. Daarna halen we de oudste op, eten lekker een broodje…….en ik val weer in slaap. Lezen zit er gewoon weer niet in en die avond heb ik ook nog een verjaardag.

Donderdag:

Vandaag neem ik me voor om echt te gaan lezen…..In eerste instantie lukt dit helemaal niet maar na een knoop doorgehakt te hebben weet ik dat ik gewoon even wat anders moet gaan lezen. Ik kies voor De graces van Laure Eve, we hebben er een kleine conversatie over op twitter en voor ik het weet zit ik helemaal in het boek! Heerlijk om weer te kunnen lezen en belangrijker nog om weer te willen lezen!

Vrijdag:

Vandaag ook een werkdag, de tijd lijkt voorbij te kruipen want vanavond horen we het geslacht van onze baby. Natuurlijk is dat super spannend! Om de tijd te doden lees ik nog wat en check ik voor de zoveelste keer het adres. Uiteindelijk is het zo ver en ja hoor we zien wat het wordt….Maar mogen dit nog niet verklappen want dat doen we pas zondag met familie en vrienden om ons heen!

Zaterdag:

Manlief is vrij en gaat aan de slag met de taart, ik ga ondertussen met mijn moeder naar Rotterdam want vandaag ga ik Laura Eve en Kass morgan ontmoeten. Het was echt super tof, wat zijn dit leuke schrijfsters! Al snel is het tijd om in de rij te gaan voor de handtekeningen en beide schrijfsters nemen echt de tijd voor iedereen. Bij Laure Eve aangekomen vertel ik haar over mijn reading slump en ze herkende mijn tweets nog! Dat was wel echt even een fangirl momentje hoor! Ik vond het echt een super toffe middag en daarna nog lekker een pizza gegeten. Die avond ben ik echt moe maar ik kijk toch Dance Dance Dance en lees De Graces uit, wat een super goed boek! Ik ben heel erg benieuwd naar deel twee!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zondag:

Vandaag is het zover, we gaan bekend maken wat het geslacht van onze baby is, hartstikke spannend natuurlijk. Maar eerst even tijd om te poetsen en nog snel wat boodschapjes te doen. Als iedereen binnen is, zetten we snel de taart op tafel, we kunnen het echt niet langer voor ons houden! De taart wordt gesneden en het is…….Een meisje!!!! Ja dit wordt een echt meidengezin, superleuk natuurlijk! De middag vliegt voorbij en is super gezellig. Voor ik het weet is het alweer avond en gaan de meiden naar bed. Ik ben ook lekker moe, typ dit stukje nog even af en ga dan wachten tot 8 uur want dan begint Pitch Perfect en ik vind dat echt een geweldig leuke film. Verder hoop ik ook nog wat te lezen natuurlijk.

Hoe was jou week?

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

Isabelle
19 september 2016 at 12:07

Wat leuk dat jullie het geslacht met zo’n taart hebben onthuld! En leuk, weer een klein prinsesje erbij 😉
Fijn dat je ook uit je readingslump bent!23 september 2016 at 13:26

Wat leuk dat je stilletjes aan uit je leesdip geraakt. Zou het kunnen dat je een groter lettertype hebt? Het is dat of mijn ogen zijn plots beter 😉Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Find me book tag

14 september 2016

%d bloggers liken dit: