Winnaars Sarah J. Maas read a long

Wat is het snel gegaan he?! Ik kan me nog herinneren dat ik en Melissa op het idee kwamen om deze read a long te gaan doen. Nu is het alweer voorbij en wat was het ontzettend gezellig vonden jullie ook niet? Ik heb echt genoten van alle berichtjes, foto’s, inzendingen voor opdrachten en gewoon “bij elkaar komen” en onze passie en liefde voor deze serie delen en nieuwe mensen kennis laten maken met deze geweldige serie. Maar goed laten we ter zake komen, we hebben een aantal superleuke win acties gedaan en ik en Melissa hebben hiervoor de winnaars gekozen. We hadden in totaal 14 win acties. Zeven winnaars worden hier bekend gemaakt en zeven winnaars op de blog van Melissa: Melissa’s bookworld. De winnaars die ik bekend mag maken zijn:

SAMSUNG GALAXY S5 HOESJE:

MELANIE VAN GARDEREN! Gefeliciteerd!!! Met hulp van namengenerator.nl kwam jou naam eruit. Veel plezier met je nieuwe telefoonhoesje. Hij komt z.s.m. jou kant op. Laat je even weten of hij veilig aangekomen is.

TASJE 1: HANDLETTERING:

WENDA DOHMEN. De inzendingen waren zo gaaf, Het was te zien dat iedereen er veel tijd en energie ingestoken had! Iedereen bedankt hiervoor! Uit alle inzendingen waren er een stuk of vier die er meteen uitsprongen en al snel waren we het eens over de winnaar. Heel veel plezier met dit tasje! Hij komt zo snel mogelijk naar je toe! Laat je even weten of hij goed is aangekomen?

MOK: I SURVIVED THE THRONE OF GLASS READ A LONG:

KAYLEE VAN WIJK!  met hulp van naamloten.nl kwam jouw naam eruit, gefeliciteerd! Deze leuke mok komt zo snel mogelijk naar je toe, laat je even weten of hij veilig is aangekomen?

KLEURBOEK:

FREYA SIXMA! Sorry Freya maar je thesis gaat nog wat later af zijn! Heel veel kleurplezier en hij komt zo snel mogelijk naar je toe. Laat even weten of hij goed is aangekomen!

GESIGNEERD BOEK A COURT OF THORNES AND ROSES:

WILLEMIJN VAN HEES!

Dit was wel de moeilijkste beslissing want natuurlijk gunnen we iedereen dit boek. Uiteindelijk hebben we jullie in de namengenerator gegooid en daar kwam Willemijn uit. Hopelijk verzacht dit de pijn een beetje omdat je niet naar Londen kan. Heel veel plezier met het boek en laat even weten of hij goed aangekomen is.

BOEKENLEGGER CHOAL:

LEANNE OTTER! voor ons was hier echt geen ander antwoord mogelijk dan Leanne Otter haha. Melissa kent Leanne al wat langer en voor haar was allang bekend dat zij zo ongeveer de grootste Choal liefhebber is die ze is tegengekomen, maar de rest van de mensen in de whatsapp groep zijn het vast met haar eens want zij is de enige echte Die Hard fan! Veel plezier met de boekenlegger en laat even weten of hij goed is aangekomen.

BOEKENLEGGER ROWAN:

CYNTHIA WIJMANS! Rowan koos jou uit om de rest van zijn leven samen mee door te brengen haha. Veel plezier met hem en hij komt zo snel mogelijk naar je toe. Laat je even weten of hij goed is aangekomen?

Gefeliciteerd aan alle winnaars!

We verzoeken de winnaars om hun adres naar mij of Melissa te sturen doormiddel van een pm berichtje op facebook. Dan zorgen wij ervoor dat deze prijzen volgende week verstuurd gaan worden!

Denk ook nog aan je fanart, brief of wat dan ook voor Sarah J. Maas. Deze moeten uiterlijk 24 september bij mij binnen zijn zodat ik een mooie map kan maken voor Sarah J. Maas!

Hopelijk zien we jullie allemaal terug bij de read a long van de Court of thornes and roses read a long!

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

Wenda Dohmen
20 september 2016 at 09:45

Wat leuk dat ik gewonnen heb!! Echt super! Dank jullie wel. Het was echt een geweldige read alonge met veel moeite georganiseerd !!! Jullie zijn top!Isabelle
20 september 2016 at 10:27

Gefeliciteerd voor alle winnaars! En super georganiseerd meiden, ik kijk al uit naar de volgende readalong 😀Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

De week van een boekenworm

19 september 2016

De week van een boekenworm

26 september 2016

%d bloggers liken dit: