De week van een boekenworm

Het lijkt wel of de laatste tijd de weken voorbij vliegen, ik heb af en toe gaan idee meer welke datum het eigenlijk is. Maar goed wat heb ik de afgelopen week allemaal gedaan? Nou ja niet heel veel om eerlijk te zijn maar laten we snel gaan kijken.

Maandag:

Werkdag, ik begon wel wat later deze dag maar verder verliep hij als andere werkdagen en was ik blij dat ik weer thuis was. Het was een lange dag en hij was nog niet voorbij want er moesten nog boodschappen gedaan worden. Ben ik de enige die echt een hekel heeft aan boodschappen doen? Weer verzinnen wat je die week gaat eten, hopen dat je niks vergeet, je karretje door de drukke gangpaden wringen….Nee boodschappen doen is niet mijn ding. Die avond kijk ik wat tv. en lees ik verder in Empire of storms waar ik blijkbaar eindelijk in kom!

Dinsdag:

Vanwege de zwangerschap en het zware trappen van de fiets, brengt mijn vader voorlopig de oudste in de ochtend naar school, wat super fijn is natuurlijk. Soms ga ik mee en soms niet, maar ik hoef in ieder geval nog maar 1 keer per dag op de fiets. Voor mij heel prettig aangezien ik in de ochtend nog steeds heerlijk misselijk ben na het eten. Ik probeer die dag wat te lezen, kijk een filmpje met de jongste en voor we het weten is het tijd om de oudste weer op te halen. Die avond probeer ik mijn owlcrate op video te unboxen maar helaas mijn camera weigert mee te werken. Dus deze maand geen unboxing van de owlcrate helaas. Maar goed hij was wel heel tof! Ik lees nog wat en ga op tijd naar bed.

Woensdag:

Woensdag zou een vriendin op visite komen met haar zoontje, super gezellig dus we haalde snel wat lekkers in huis en tot ze kwam heb ik heerlijk gelezen. De tijd dat ze er was vloog voorbij, de kinderen speelde samen en voor we het wisten was het alweer tijd om afscheid te nemen! Ach ja nog maar twee weken en dan gaan we met nog een stel andere meiden twee dagen naar Londen dus dat wordt vast gezellig. Wij zijn daarna nog even de Blije doos gaan halen en bij de Action geweest. Natuurlijk namen we daar weer meer mee dan we hadden bedacht…..In ieder geval leuke dingen voor herfst foto’s en Halloween decoratie. Ik hou echt van Halloween en 1 oktober ga ik hier het huis versieren!!! Die avond las ik weer wat, keek nog wat tv. en ging slapen.

Donderdag:

De meiden waren een nachtje logeren omdat ik vandaag een afspraak had. Dus de ochtend begon erg rustig en dat ben ik niet echt meer gewend haha. Maar goed ik las wat, ik bedacht dat het tijd werd om eens iets te gaan verzinnen voor oktober op mijn blog….want het is bijna Halloween. Elk jaar doe ik hier iets mee dus ook dit jaar natuurlijk. Ik heb wel wat dingen bedacht en achter de schermen wordt er aan gewerkt. Voor mijn afspraak ga ik naar de stad en koop het boek Hex. Na mijn afspraak ga ik eerst nog even naar huis waar ik in slaap val, want dat doe ik graag deze zwangerschap: slapen.
De avond verloopt niet heel bijzonder, ik lees wat en ga op tijd slapen.

Vrijdag:

Mijn tweede werkdag deze week, ook deze dag begint iets later dan normaal maar het is wel een lange dag want ik ben pas om half 7 thuis die dag. Er is dus weinig te melden over de dag zelf. Tussendoor heb ik nog wel een whatsapp conversatie gehad over het boek Hex waardoor ik toch twijfel of ik deze wil gaan lezen…. Die avond ga ik naar Emmy voor Dungeon’s and Dragons, het was zoals ik al verwachtte en superleuke avond en de tijd vloog echt voorbij! Op naar de volgende keer! Thuis val ik uitgeput in bed.

Zaterdag:

Vandaag beginnen we in de stad, met de meiden even winkelen en natuurlijk moeten we dan ook eten bij de McDonalds. In de middag lees ik het boek Het vuur van Louise voor de blogtour, hiervan verschijnt dinsdag mijn recensie. Verder doen we niet heel veel, beetje spelen met de meiden en ook vandaag val ik nog even op de bank in slaap, bij mijn ouders thuis dus het was veilig haha. Die avond kijk ik dance dance dance en lees wat tijdens de reclames. Wat wel een beetje jammer is, is dat ik door het andere boek die dag een beetje uit mijn leesflow ben.

Zondag:

Dat is vandaag dus, nu ik dit zit te typen, we zijn rustig opgestart en straks naar de verjaardag van mijn schoonvader. Daar zullen we waarschijnlijk de rest van de dag zijn dus verder zal er weinig gebeuren. Ik hoop vanavond nog wat te kunnen lezen en vandaag wat concreter mijn halloween plannen op papier te kunnen zetten.

Hoe was jou week? En sorry voor het gebrek aan foto’s het komt goed echt, mijn energie levels zijn eindelijk weer wat hoger dus tijd om lekker foto’s te maken en me weer vol te storten op het bloggen!!!

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

29 september 2016 at 12:59

Jammer dat je wel nog steeds last hebt van de misselijkheid – al een geluk dat het lezen ondertussen wel weer lukt. Ik ben nog steeds geen fan van boodschappen maar het helpt wel dat ik met een weekmenu werk. Slechts één keer per week het hoofd breken over wat we de komende week zullen eten én vervolgens vrijwel alle ingrediënten in 1 boodschap-sessie in huis halen.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: