It’s Halloweeeeeeeeen!!!!

Of nou ja de maand van dan toch haha. Ik ben dol op Halloween, als klein meisje al was ik gek op alles wat eng was. Ik genoot ervan om heerlijk te griezelen met een boek en mijn favoriete film was De witchess van Roahl Dahl samen met Hocus Pocus van Disney. Dus ja Halloween zat al vroeg in mijn bloed. Helaas is het in Nederland niet zo populair als in andere landen maar het begint wel te komen.

Maar goed waarom deze blogpost zoveel dagen voor Halloween zul je je afvragen, nou dat zal ik eens vertellen. Deze hele maand staat mijn blog in het teken van Halloween. De post gaan over creepy dingen, creepy tags en de boeken die ik lees zijn ook allemaal stuk voor stuk eng ( dat hoop ik dan tenminste haha ).

Ik zal artikelen schrijven over mijn favorieten: Films, series, boeken en events die er zijn rondom Halloween. Zo kun je jezelf prima voorbereiden op Halloween. Ook starten weer twee van mijn favoriete series namelijk Supernatural en The walking dead. Aangezien ik beide wel bij Halloween vind passen zal ik een recensie schrijven over de eerste aflevering van het seizoen. Spoilervrij natuurlijk!

Ook heb ik al een TBR gemaakt, alleen zijn helaas nog niet alle boeken binnen maar op de lijst staan met een link naar de goodreads pagina:

Merciless van Daniella Vega


Survive the night van Daniella Vega


Stalking Jack the ripper van Kerri maniscalo


Mary: The summoning van Hillary Monahan
Slasher Girls & Monster Boys van verschillende auteurs.

The dead house van Dawn Kurtagich

Kortom maak je op voor een maand lang vol enge posts en recensies.

Hou jij ook zo van Halloween? Waarom wel of juist helemaal niet?

PS: Heb je trouwens die schattige pompoentjes en vleermuizen gezien?

2 gedachtes over “It’s Halloweeeeeeeeen!!!!

  1. Ik kocht vandaag nog De Heksen van Roald Dahl maar nu lees ik hier over de verfilming en nu wil ik die ook weer eens herbekijken. Net als Hocus Pocus! Dankzij jou ga ik dus toch eens op zoek moeten gaan naar die oudere films. Ik ga zelf niet echt specifieke halloween-boeken lezen deze maand maar ik hou wel van de sfeer. Vorig jaar heb ik me ook geamuseerd met het maken van traktaties voor de kinderen die langsgingen die avond. Kleine potjes aarde (= verkruimelde chocoladecake) met daarin griezelige snoepjes als wormen, botjes, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *