Boek Haul September 2016

Hij is wat later dan normaal zowel de dag als het tijdstip maar hier is dan mijn boek haul van deze maand!

Als eerste Wink poppy en midnight deze zat in de september box van Celebrate books, ik ben echt super benieuwd naar dit boek want wie is nu wie in het verhaal? Wat is er nu gebeurd ik wil het allemaal weten! Ook Holding up the universe voegde ik toe aan mijn collectie, het boek lijkt me ontzettend mooi! Ik heb er al iets in gelezen en dat was ontzettend goed!

Vervolgens The graces, wat een fantatisch leuk boek is dit, het is spannend en mysterieus en eigenlijk alles wat ik nodig had om uit mijn lees dip te komen. Binnenkort mijn recensie! Het boek Three dark crowns zat in de september Owlcrate, ik ben erg benieuwd naar dit boek want als ik de beschrijving lees voorspelt dit echt een pageturner.

Staling Jack the Ripper is voor mijn Halloween maand, ik ben dol op victoriaans Londen gooi daar nog een seriemoordenaar bij en ik ben verkocht. Ja ik ben een beetje luguber haha. Ik ben inmiddels in dit boek begonnen en tot nu toe is het echt heel erg goed! Thuis kocht ik bij het event in de Donner in Rotterdam, dat deel miste ik nog en hey hij was nu maar 10 euro!!!!

Survive the night en Merciless zijn ook beide voor mijn oktober halloween maand en ook nog eens van dezelfde schrijfster. De één gaat over een rave in een tunnel waar een moord gepleegd is door iets of iemand. Een groep vrienden probeert te ontsnappen maar lukt ze dat ook? Will they survive the night? Het boek Merciless gaat over een excorsism het beloofd heel spannend te zijn dus ik ben heel benieuwd, twee geweldige boeken voor deze maand in ieder geval.

Empire of storms heb ik twee keer…. Een gesigneerde en een ongesigneerde versie. Het duurde even voor ik dit boek uit had, helaas belande ik vlak voor het uitkomen van dit boek in een monsterlijke lees dip. Maar inmiddels is hij uit en alle wat ik er van verwacht had!!!

Revenge and the wild kwam ik tegen in de Donner en het leek me gewoon een geweldig goed boek! Dus vandaar dat ik het meegenomen heb. En die cover is natuurlijk ook gewoon om te kwijlen!

 

Welke boeken heb jij deze maand aan je kast toegevoegd?

 

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

2 oktober 2016 at 11:44

heerlijke bookhaul!!
Revenge and the wild ziet er zo uitnodigend uit!
En ben al heel erg nieuwsgierig naar je recensie van Stalking Jack the Ripper.
Benieuwd wat we in LONDON gaan scoren met z’n allen hihi.
Zal wel ook weer een leuke haul worden deze maand <32 oktober 2016 at 19:37

Stuk voor stuk leuke boeken. En al helemaal in Halloween-thema, geweldig. Ik ben benieuwd naar je recensies.3 oktober 2016 at 21:03

De vorige keer zag ik enkel een vleermuis langsfladderen maar nu zag ik dus ook de schattige pompoenen die je eerder al vermelde. De Graces wil ik toch echt wel lezen hoor en misschien wel hebben ook (de laatste tijd maak ik daar echt een onderscheid tussen om te voorkomen dat de planken van mijn boekenkasten breken onder het gewicht) vermits die cover zo oogstrelend mooi is.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

It's Halloweeeeeeeeen!!!!

1 oktober 2016

%d bloggers liken dit: