De week van een boekenworm

Alweer een week voorbij, een week waarin ik begon met mijn Halloween thema, ik naar Londen ging en er weer achter kwam waarom ik dus geen TBR kan maken…..

Maandag:

Vandaag is het een gewone werkdag, maar buiten dat bedenk ik me ook ineens dat ik deze week naar Londen vlieg om Sarah J. Maas te gaan ontmoeten!!!! Wow wat een ontzettend gave gedachten die me echt een beetje de dag door helpt want ik ben echt niet vooruit te branden. Ik maak me die dag voor het eerst ook een beetje zorgen over de baby in mijn buik en besluit de volgende dag even naar de verloskundige te bellen. Die avond kijk ik wat tv. Maar ik ben eigenlijk te moe en val al snel in slaap.

Dinsdag:

De eerste missie is de oudste dochter klaar maken voor school, mijn vader heeft haar naar school gebracht en ik belde naar de verloskundige, ik mocht die ochtend nog even langskomen. Dus mijn vader weer gebeld of hij even mee wilde rijden. Bij de verloskundige aangekomen duurde het en duurde het, maar er werd geen hartje gevonden. Ik werd doorgestuurd voor een echo en kon binnen een uur terecht. Ik kan je vertellen dat mijn wereld even stil stond, want ik wil natuurlijk niet dat er iets is met dit kindje. Op het moment dat het echo apparaat op mijn buik werd gezet werd ik meteen gerustgesteld want we zagen meteen een spartelende baby. Na al die spanningen gingen we lekker naar huis waar mijn vader aanbood mijn dochter ook op te halen. Heel fijn, zo konden ik en de jongste lekker op de bank in slaap vallen. Ik lees ook nog wat in mijn boek, maar ik merk wel dat ik lezen nog steeds niet echt met plezier doe. Het dipje is nog niet helemaal weg.

Woensdag:

Nog één dagje en dan vertrek ik naar Londen!!!! Vandaag staat voor mij dus vooral in het teken van inpakken, gelukkig is mijn man vrij en zorgt hij voor de kids. ik probeer ook nog wat te lezen maar ben ook wel zenuwachtig voor de vliegreis. Ik kijk nog wat tv en besluit niet te laat te gaan slapen want morgen moet ik er al vroeg uit.

Donderdag:

Ik wordt wakker met een zenuwachtig gevoel, vandaag is het zo ver: Londen!!!! Dat niet alleen ik ga ook nog Sarah J. Maas ontmoeten. Het volledige verslag verschijnt snel maar voor nu een kleine samenvatting: De vliegreis viel natuurlijk mee want zo lang was het niet, het hotel was echt bagger en de ontmoeting met Sarah was geweldig!!! Meer over dit alles in een uitgebreid verslag

Vrijdag:

Vandaag zijn we nog een dagje in Londen, we besluiten vooral te gaan shoppen maar wel lekker op ons gemakje. Dus maar een paar winkeltjes en echt een beetje op ons gemakje rondkijken. Als het tijd is om weer te vertrekken heb ik gemengde gevoelens, aan de ene kant heel jammer want ik vind het geweldig in Londen. Aan de andere wilde ik ook weer graag terug naar mijn kinderen en vooral een goed bed. Op de terugvlucht begin ik in één van mijn nieuwe boeken….daag TBR want ik ben verslaafd!

Zaterdag:

Ik dacht ik ga uitslapen….was om 8 uur al wakker. Ik ben nog wel even lekker in bed blijven liggen en daarna gaan douchen. Uiteindelijk kwam mijn moeder, deden we wat kleine boodschappen en was het tijd om naar de meiden te gaan. Wat had ik ze gemist zeg!!! Buiten lekker knuffelen viel ik die middag gewoon in slaap op de bank zo moe was ik nog. Die avond keek ik de finale van Dance Dance Dance ook al viel ik bijna in slaap en daarna heb ik heerlijk geslapen.

Zondag:

Na het opstaan en eten zijn we de grote boodschappen gaan doen, manlief was naar een game beurs en ik ben lekker naar mijn ouders gegaan met de kids. We hebben film gekeken en na het eten gewoon lekker naar huis. Nu zit ik dit te typen en ga ik dadelijk lekker nog even lezen, maar zal ook wel weer vroeg slapen want ik ben nog steeds super moe!

Hoe was jou week?

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

10 oktober 2016 at 08:48

Ik ben zo blij dat alles goed is met kleine beeb. Ik weet uit eigen ervaring, zoals jij zelf toen ook van dichtbij hebt meegekregen, hoe het is als ze dat hartje niet kunnen horen.. Vreselijk zijn die momenten waarop je dan geen bevestiging van iets hebt. Gelukkig liet de spartelende mup al snel weten dat je je geen zorgen meer hoeft te maken. Nu even de rest van de zwangerschap uit zingen en dan lekker knuffelen met de kleine <3

Echt balen ja dat jullie hotel zo bagger was 🙁 Die van ons was gelukkig heel erg netjes, alleen hadden we dan zo'n krap bed (voor ons is alles krap aangezien we lits jumeaux gewend zijn hihi) waar we heel erg aan moesten wennen hihi *elkaar in de ribben porren of half over de rand van het bed balanceren* En wat was Sarah geweldig inderdaad!!

Mijn week was een mixture van hoogtepunten en dieptepunten haha. Zo was ik vlak voor London nog hartstikke ziek en had ik een kut week achter de rug vanwege andere persoonlijke dingen, maar zo was de London trip weer hartstikke gaaf met Sarah ontmoeten, jullie lieve vriendinnetjes zien en het heerlijke shoppen wat manlief en ik gedaan hebben hihi.. Het weekend verliep rustig hier. De boodschappen gedaan wat echt Moest en voor de rest gewoon lekker geluierd thuis.10 oktober 2016 at 11:24

Oh wat een opluchting dat alles goed is met je beebje! Ben heel erg benieuwd naar het Londen verslagje!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Niet gelezen book tag

12 oktober 2016

%d bloggers liken dit: