Niet gelezen book tag

Ik werd door Melissa van Mellissa’s bookworld getagd voor deze tag, niet echt halloween maar wel heel erg leuk! Laten we snel gaan kijken!

 

180 boeken, heb deze vraag al eens eerder gehad en tot mijn schaamte moet ik zeggen dat het inmiddels meer boeken zijn geworden in plaats van minder.

202 boeken die in mijn kast staan zijn gelezen, maar dit is puur het aantal boeken dat beneden in de kast staat. Heb op andere plekken in het huis ook nog boeken…..

Euhm….ja dat lijkt me wel duidelijk haha. Ik kan het gewoon niet laten om nieuwe boeken te kopen! Maar dat niet alleen ik heb een ongelooflijke lees dip gehad en ik ben nu nog niet in optimaal leestempo. Mijn zwangerschap zorgt ervoor dat mijn concentratievermogen is afgezwakt naar die van ene goudvis haha.

Ja niet op de stapel van boeken die beneden ligt, maar wel van de boeken die elders liggen. Daar liggen ook een aantal chicklits bij, maar die ga ik waarschijnlijk echt niet meer lezen. Misschien wordt het eens tijd om een unhaul te gaan doen.

Owjeej nee niet echt, ik kan dus geen volgorde maken, ik kijk echt naar waar ik zin in heb op het moment dat ik een nieuw boek ga kiezen.

Nee dat heb ik al eens gedaan en daar werd ik ontzettend ongelukkig van. Ik heb me voorgenomen dat nooit meer te doen! Dus nu probeer ik wel te kijken naar het feit of ik het boek echt heel graag wil of dat het wel even kan wachten.

Ow deze is wel heel moeilijk moet ik zeggen….. euhm in ieder geval de twee delen die volgen op paper princess en voor de rest geen idee. Heb nog zoveel boeken liggen en niet echt boeken die hoog op mijn wishlist staan op dit moment.

 

2 gedachtes over “Niet gelezen book tag

  1. Net als jij kan ik niet vooraf een tbr-lijst samenstellen. Een boek moet ik echt op het moment zelf kunnen uitkiezen. Melissa had me ook getagd dus binnenkort probeer ik de vragen zeker ook een keer te beantwoorden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.