Aanbevelingen: Boeken over geesten

Oke deze lijst gaat niet zo heel lang zijn als de lijst over zombie boeken maar geesten vind ik dan ook oprecht eng. Want wie zegt dat ze niet bestaan? Maar goed laten we snel beginnen met de lijst.  Ow ja en vergeet niet om op de titel te klikken voor meer informatie over het boek als het je leuk lijkt!

Als eerste een boek dat ik echt net uit heb namelijk Mary The summoning van Hillary Monahan. Ik ben echt altijd een beetje huiverig voor boeken over Bloody Mary, de aflevering van Supernatural sla ik altijd over. Ik vind haar gewoon eng! Maar ja als Halloween voor de deur staat wil je toch een beetje angstig worden van je boeken toch? Daarom raad ik dit boek aan en een leuke bijkomstigheid als je denkt dat je klaar bent na dit boek kun je het vergeten want er komt nog een vervolg!

Ook een boek over Bloody Mary is Say her name van James Dawson  , dit boek las ik vorig jaar en ook dit boek vond ik echt eng en spannend. De sfeer die dit boek creëert en de setting is gewoon ontzettend goed. En dat einde….. Echt je weet niet wat je overkomt!

Een ander mooi boek over geesten is The house van Christina Lauren , ik wil eigenlijk niet teveel over dit boek zeggen omdat ik bang ben dat ik dan echt teveel verraad. Maar geloof me dit boek is creepy maar ook ontzettend mooi!

En dan heb je nog Anna dressed in blood van Kendare Blake  , ik moet bekennen dat ik het tweede deel nog moet lezen maar het eerste deel bezorgde me op verschillende momenten echt kippenvel. Het is echt een aanrader en ik ben ook zeker van plan om nog deel twee te gaan lezen.

Oké en dan om de lijst af te sluiten een oudje maar Het spookt bij de buren uit de Kippenvel serie van R.L. Stine vond ik ook echt geweldig. Overigens heeft deze man nog meer fantastische boeken geschreven die je echt gelezen moet hebben! Zowel de Kippenvel serie als de Fear street boeken zijn echte aanraders. Maar goed ik denk dat dit één van mijn eerste boeken over geesten was, ik las wel veel over monsters maar nog niet over geesten.

Dat was de lijst, heb je zelf nog tips? Want zoals ik al eerder gezegd heb, ik hou er wel van om een goed en spannend en eng boek te lezen!

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

14 oktober 2016 at 07:24

De boeken van kippenvel en fear street vond ik vroeger echt geweldig (net als die vleermuis die hier nu over mijn scherm rondvliegt trouwens, haha, leuk gedaan). De overige boeken ken ik niet, maar wel ben benieuwd! Het eerste boek dat ik echt eng vind, moet ik nog vinden, dus wie weet kan Bloody Mary mij wel de stuipen op het lijf jagen 🙂

18 oktober 2016 at 10:32

Say Her Name staat nog steeds op mijn TBR lijstje – dit boek lijkt me zo creepy!Nicole
29 januari 2018 at 15:16

Zijn dat Engelstalige boeken ?Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: