Owlcrate unboxing oktober 2016

Het is weer tijd voor een nieuwe owlcrate!!! Aangezien mijn camera nog steeds niet filmt zoals ik wil heb ik gekozen voor een unboxing via foto’s. Het thema deze maand was once upon a dream.

Het eerste wat ik zie als ik de box openmaak is de mooie kaart, dit is altijd een extra cadeautje van de owlcrate.

Vervolgens is het eerste wat ik zie deze toffe muts, nu ben ik daar niet zo van maar met zo’n peter pan design is het wel heel cool natuurlijk.

Ook dit gave notitieboekje van Oz zat in deze owlcrate, ik vind hem echt zo tof!

Een boekenlegger van een nieuwe boekenserie, natuurlijk is dit promotie materiaal maar ik vind dat altijd wel tof. Vooral omdat je zo nieuwe boeken kan ontdekken.

De armband is geïnspireerd op Doornroosje natuurlijk, ik vind hem echt super tof en ik moet bekennen zodra ik hem zag had ik meteen het liedje in mijn hoofd. Tja je bent een Disney fan of je bent het niet haha. Wat helemaal tof is, is dat deze exclusief voor de box is!

Ik moest eerste even goed kijken wat dit was haha. Maar het is een paperclip, natuurlijk zou je hem ook als boekenlegger kunnen gebruiken!

Een leuk extraatje dat er sinds kort in zit is een button van de kaart die in de box zit, meestal zijn dit echt prachtige illustraties dus ik ben heel bij met de button. Nu alleen nog even gaan bedenken wat ik met ze ga doen want op een tas ben ik veel te bang dat ik ze verlies.

Het boek dat deze keer in de Owlcrate zit is Vassa in the night, als je op de titel klikt kun je lezen waar hij over gaat op goodreads. Ik had het boek al wel eens voorbij zien komen maar er nog niet echt naar gekeken. Ik heb de synopsis gelezen en ik kan je zeggen die klinkt erg goed! Net als in alle andere boxen zit er ook nu weer een boekenlegger en een bookplate bij voor in het boek. Als extraatje zit er nu ook een tattoo in!

 

Dit is dan de hele inhoud van de box, elke maand weer een klein cadeautje aan jezelf!

 

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

19 oktober 2016 at 14:13

Ziet er weer goed uit! Vooral de muts van Peter Pan vind ik tof (al zou ik m denk ik niet echt gaan dragen)23 oktober 2016 at 20:55

Dat notitieboekje ziet er echt super leuk uit. Mezelf kennende zou ik er dan vervolgens niet in durven schrijven vermits ik het zo mooi vind.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: