De week van een boekenworm

Ik heb echt serieus het gevoel dat dit jaar voorbij vliegt, te bedenken dat het alweer bijna eind oktober is. Bijna Halloween!!!!! Maar laten we eerste eens even naar de afgelopen week kijken, wat heb ik gedaan, gelezen, gekocht, enz. Helaas ook deze keer nog zonder foto’s, aangezien mijn telefoon weg is ter reparatie.

Maandag:

Een beetje een rare dag, dit is natuurlijk een werkdag maar er viel een cliënt uit. De meiden wilde heel graag bij opa en oma slapen zondag en aangezien mijn vader zo lief is om de oudste naar school te brengen was dat geen probleem. Maar dat betekende dus dat ik een hele ochtend voor mezelf had! Ik heb wat geblogd en ben gaan lezen in Paper Princess, daarna was het tijd voor werk en hebben we onderweg nog even KPN gestalkt over mijn telefoon dit niet goed meer oplaad en pas twee maanden oud is. Na het werk weer snel naar huis, eten en de kids weer in bad en naar bed. Die avond heb ik lekker op de bank gezeten met paper princess en ja ik heb hem uitgelezen, wow in twee dagen! Ik ben ook meteen begonnen aan Broken Prince, ik ben serieus verslaafd aan deze serie.

Dinsdag:

Nadat de oudste naar school was zijn en ik de jongste lekker op de bank gaan zitten, ze wilde graag een filmpje kijken en ondertussen heb ik lekker zitten lezen. Rond 2 uur belde mijn vader, het was nogal rot weer dus hij zou eerste onze oudste dochter halen en daarna mij en de jongste oppikken omdat we bij mijn ouders zouden eten. Dus ik ervoor gezorgd dat we klaar zouden staan en gingen mee met mijn vader. Die avond hebben we eerste de meiden op bed gelegd en ben ik weer verder gaan lezen…..en ja hoor ook dit boek las ik uit. Ik begon al wel aan het derde boek maar las alleen de eerste twee hoofdstukken omdat ik zo moe was.

Woensdag:

Was als alle andere woensdagen, opstaan, de oudste naar school brengen en daarna weer wachten tot we haar op konden halen. Ik ging met mijn moeder naar de KPN winkel en nu is mijn trouwe mobieltje hopelijk in de maak.  De oudste zou niet mee naar huis gaan, ze had namelijk haar eerste feestje. Hartstikke leuk voor haar maar wij vonden het wel spannend. Ook kregen we een nieuwe meter voor gas en elektriciteit een slimme meter. Dat betekende helaas wel dat we een tijdje zonder stroom en verwarming zaten, brrr wat was dat koud. Uiteindelijk kwam onze oudste ook weer thuis van een gezellig feestje en was het bijna etenstijd. Ik las wat minder vandaag, niet echt een dip maar even behoefte aan andere dingen.

Donderdag:

Om de één of andere reden had mijn vader zin in oppassen deze week want ook dit keer nam hij ook de jongste mee. Ik moest alleen om half 3 bij hem zijn. Zou hij de oudste ophalen en kon ik wachten op de mensen die ook bij hen zo’n slimme meter zouden plaatsen. Nou ja prima toch? Ik ben de ochtend begonnen met de nieuwe aflevering van American Horror Story en heb daarna heerlijk de hele tijd Gilmore Girls zitten kijken. Eenmaal bij mijn ouders aangekomen was de meneer van de meter net klaar haha. Maar goed dat geeft niet, we aten vanavond frietjes bij mijn ouders. Thuis de meiden weer lekker in bad en naar bed en die avond heb ik echt weer veel gelezen! ik ging slapen toen ik nog maar 6 hoofdstukken hoefde te lezen.

Vrijdag:

Ook vandaag was ik alleen, nou ja ik startte op met de meisjes maar daarna was ik alleen thuis. Op zich wel fijn, kon ik wat rommelen in huis en daarna lekker de nieuwe aflevering van Supernatural gekeken! Wow wat is dit seizoen sterk begonnen zeg! Daarna heb ik eerst mijn boek uitgelezen om vervolgens gewoon weer heerlijk voor de tv. te gaan liggen met de Gilmore Girls. Ik hou ook echt van die serie. Ik verachtte die dag mijn celebrate books box dus toen de bel ging sprong ik enthousiast op en deed de deur open…..helaas het was een jehova getuigen haha. Maar toen voor de tweede keer de bel ging was het wel mijn box! Ik ben echt super blij met deze box hij is zo tof! Daarna vertrok ik richting Eindhoven want het was ook weer tijd voor een leesclub en wat was het weer gezellig! Kan niet wachten tot de volgende keer!!!! Eenmaal thuis dook ik in mijn kast voor het tweede deel van de Lunar chronicles aangezien we nu Cinder hadden gelezen en ben ik in bed nog even wat gaan lezen.

Zaterdag:

De meiden sliepen vrijdag bij mijn ouders dus ik kon een beetje uitslapen. Ik ben de ochtend rustig opgestart en daarna naar mijn ouders gelopen. Die middag hadden we een verjaardagsfeestje dus ook mijn man zou naar mijn ouders komen. Na een korte lunch vertrokken we, het was een hele drukke maar gezellige dag! Eenmaal thuis meteen de meiden naar bed, want het was al laat! Zelf ben ik ook naar bed gegaan en heb nog even tv. gekeken.

Zondag:

Iedereen sliep uit vandaag! Om half negen hoorde we de meiden en zijn we uit bed gegaan. Nu zit ik dit hier te typen en bereid me voor op een blog ochtend want daar zal ik de rest van de ochtend mee bezig zijn! Ik hoop straks ook nog even wat te kunnen lezen.

Wat heb jij gedaan deze week?

Volgende week komt mijn dagboek een dagje later online, we gaan namelijk een paar dagen Halloween vieren in Disney!

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

26 oktober 2016 at 20:29

Oh leuk, lekker griezelen in Disneyland. Veel plezier daar!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: