NaNoWriMo

Ja hoor het is weer zover, daar is november weer met ook weer NaNoWriMo! Dit is het tweede jaar dat ik mee doe en wow ik ben nog slechter voorbereid dan vorig jaar. Hallo grote bron van inspiratie waar ben je nu?

Ik heb een soort van idee wat ik wil gaan doen, maar ik vind het wel echt lastig hoor dit jaar! Vorig jaar wist ik het meteen: Zombies! Dat was waar ik voer wilde schrijven, maar dit jaar helemaal niks. Op dit moment heb ik schrijf ontwijkend gedrag gewoon omdat ik even vastloop. Ja ik ben begonnen met een een eerste stukje maar of het bij dit blijft, of dat het straks toch iets heel anders word weet ik nog niet. Ik weet wel dat ik ondanks alles weer ontzettend enthousiast ben en natuurlijk hoop de 50.000 te halen voor het einde van de maand!

Kan ik jullie dan helemaal niets vertellen over mijn verhaal? Niet echt veel, alleen dat ik geïnspireerd ben door Supernatural en dat het daar dus wel ergens losjes op gebaseerd is. Heb het ook maar ingedeeld onder het kopje fanfiction, gewoon omdat ik daarmee de vrijheid heb om de wereld van Supernatural te gebruiken voor mijn verhaal. Maar waarschijnlijk zullen er geen Sam en Dean in voorkomen, misschien een kleine benoeming maar dat is het dan ook.

Maar goed, ik doop woensdag nu officieel om tot NaNo dag, dat betekend dat je elke week een kleine update van mij kan verwachten over mijn voortgang. Misschien dat ik, als ik het aandurf eens een scene deel. Maar dit laatste beloof ik niet.

Doe jij ook mee? Zo ja ben je goed voorbereid of duik je er gewoon in?

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

2 november 2016 at 13:04

Ik wil eigenlijk heel graag meedoen, maar ik denk dat ik het door de drukte met school het gewoon niet ga redden. 🙁    annabel
    3 november 2016 at 09:37

    Ik weet ook niet of ik het ga redden hoor, heb het zo druk de laatste tijd. Loop nu al vet achter. Maar goed we zullen zien. Misschien is mijn volgende update wel dat ik gewoon gestopt ben haha.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

De week van een boekenworm

1 november 2016

Unboxing Lit-Cube

3 november 2016

%d bloggers liken dit: