Unboxing Lit-Cube

Vorige maand ontdekte ik dat het thema van de Lit-cube tale as old as time zou zijn, nu ben ik een hele grote fan van Belle en het beest dus ik heb hem besteld. Het duurde echt heel lang voor hij binnen was, wat ik niet gewend ben want de owlcrate is meestal erg snel. Maar goed hij was er eindelijk en ik kon hem gaan unboxen. Wat ik er van vind? Zou ik hem nog eens bestellen? Dat lees je aan het einde van mijn unboxing.

De doos op zich is heel leuk om te zien met al die boeken!

Als je hem open doet zie je een mooi paars papiertje

Het eerste wat ik zag was dit leuke juwelendoosje van Belle en het Beest, ik weet nog niet precies waar ik hem voor ga gebruiken maar ik vind hem zeker heel erg leuk!

Ook zat er deze pretzel in met icing. Nu moet ik bekennen dat ik er nog nooit eentje op heb en een beetje huiverig ben voor het proeven hiervan. Hij heeft een kaneelsmaak. Iemand hier ervaring mee?

Deze leuke ketting kwam ik ook tegen in de doos, het is de stolp met de roos wat natuurlijk perfect past in het thema!

Ook deze boekenlegger vind ik echt prachtig! Ik weet niet of ik hem ga gebruiken maar hij is zeker heel leuk!

Het boek had ik nog nooit van gehoord en het schijnt zelfs een speciale editie te zijn. Het lijkt me in ieder geval een heel leuk boek! Hier een link naar de goodreads pagina. Er zat ook deze gesigneerde boekenlegger bij!

Dat was de inhoud van de lit-cube, als groot fan van Belle en het Beest kan ik hem zeker waarderen ( oké de pretzel misschien niet dat weet ik nog niet ). Maar ik denk niet dat dit een box is die ik heel vaak zou bestellen, ik vond de inhoud een beetje tegenvallen tegenover andere boxen die ik gezien heb. Wat vind jij van de box?

7 gedachtes over “Unboxing Lit-Cube

    • Ja ik dus ook!!! Het is echt iets Duits volgens mij en Belle is toch echt Frans…..Maar vind de andere dingen ook een beetje tegenvallen, maar goed ben owlcrate gewend en die is vaak wel heel goed met de goodies in de box.

  1. Die ketting is wel echt prachtig!! Ik heb toevallig net twee Belle en het Beest kettingen via AliExpress besteld, ben benieuwd of die net zo mooi zijn…

  2. Pingback: TAG TIME TUESDAY: Beauty and the Beast Book Tag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.