Boek Haul Oktober 2016

De maand oktober is weer voorbij, tijd om eens te kijken welke boeken ik deze maand allemaal verzameld heb! Het zijn er een hele hoop in ieder geval!

Als eerste kocht in Londen de gehele His Fair assasin  serie, deze serie staat al langer op mijn wishlist en ik kon ze dan ook niet laten liggen!

Het boek Beauty zat in de Lit-Cube van deze maand, een boek waar ik wel heel erg benieuwd naar ben om eerlijk te zijn. Het is een hervertelling van Belle en het Beest. Het boek Poison study kocht ik ook in Londen, er zijn al meerdere mensen geweest die gezegd hebben dat ik deze boeken echt moet gaan lezen, alleen ze hadden alleen deel 1 in de winkel.

Broken sky is van de schrijfster van de Angel trilogy, die boeken vond ik zeker goed dus ik ben heel benieuwd naar dit boek. Dat hij ook nog eens gesigneerd is, is helemaal tof natuurlijk! Het boek Stealing Snow is ook een aanrader geweest, Frozen voor volwassenen werd er gezegd dus ik ben heel benieuwd! Beide boeken heb ik ook in Londen gekocht.

The dead house was voor mijn Halloween maand die niet op het gebied van lezen even net iets anders verliep. Maar ik ben nog steeds heel nieuwsgierig naar het boek. Bourbon kings is van de schrijfster van de Black Dagger Brotherhood, die serie vind ik heel tof dus ik ben benieuwd naar wat ik van dit boek ga vinden.

Deze tmaand lanceerde de nieuwe uitgeverij Young and Awesome maar liefst vier boeken! Sterrenstof zat in de oktober box van Celebrate books en het boek The Diabolic heb ik zelf gekocht. Natuurlijk wil ik ze allemaal hebben! Maar goed deze twee zijn een begin.

Ook kocht ik voor mezefl het Boeken dagboek van Blossom books, wat is hij mooi groot! En ik heb besloten er volgend jaar aan te beginnen een nieuw jaar en een fris boek. Het boek broken prince heb ik al gelezen op mijn e-reader maar ik wilde hem ook graag in mijn kast. Volgende week lees je de recensie van het eerste boek in deze serie.

De boeken over bloody mary, ow wat heb ik genoten van het eerste deel! Het tweede deel heb ik nog niet gelezen maar ik ben er wel heel nieuwsgierig naar!

Ook kocht ik de seabreeze box, met de eerste vier delen van deze serie, wederom op aanraden van een vriendin. Ik ben er nog niet in begonnen maar hoop dit wel snel te gaan doen!

Welke boeken heb jij t0egevoegd deze maand?

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

4 november 2016 at 13:17

Sea Breeze, oh god oh god wat zijn dat GE-WEL-DIGE boeken annabel! Je gaat daar echt enorm van genieten <3! En damn, ik wordt door jou zooo nieuwsgierig naar bloody mary he!! Hij staat op m'n secret santa wishlist, dus wie weet…
Ik kocht en kreeg er ook weer genoeg de afgelopen maand hihi, 23 fysieke boeken en een e-book! Broken Sky ben ik ook heel erg benieuwd naar al moet ik de Angel trilogie nog uitlezen hihi. En die hervertelling van Belle en het Beest, NEED IT IN MY LIFE..Damn, je hebt een heerlijke book-haul gehad <35 november 2016 at 11:04

Ik ben momenteel een lijstje aan het samenstellen voor de lootjes trekking bij Emmy. Eigenlijk voel ik me ontzettend hebberig vermits dit al het derde lijstje is dat ik aanmaak. Eentje voor de Secret Santa, eentje met tips voor een vriendin én mijn echtgenoot en nu dus nog een nieuw exemplaar. Dit keer ben ik echt online op zoek gegaan vermits ik meestal vergeet om de titels te noteren die me aanspreken.

In jouw lijstje spreekt de hervertelling van Beauty and the Beast me zeker aan. Maar ook de volgende boeken: Diabolic, Poison Study en The Bourbon Kings (ik heb hier wel al haar Fallen Angels-serie klaarliggen).5 november 2016 at 15:33

Ohhhh wat een heerlijke haul!!! Erg jaloers op de Sea Breeze serie! Ik hoop toch zo dat die gauw vertaald word want deel 1 was ik echt verliefd op!!!!6 november 2016 at 17:39

Mooie haul! The Bloody Mary covers zien er wel erg interessant uit, haha. The Diabolic heb ik ook gekocht (en teveel anderen gekregen want dat krijg je als je jarig bent) in Oktober.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Unboxing Lit-Cube

3 november 2016

De week van een boekenworm

7 november 2016

%d bloggers liken dit: