De week van een boekenworm

De eerste week van november zit er ook alweer op, maar weet je eigenlijk vind ik het niet erg want ik kijk echt ontzettend uit naar kerst haha. De tijd dat je de kerstboom opzet en die gezellige lichtjes in de boom, heerlijke warme chocolademelk…. Ja was het maar vast zover. Maar goed eerst wordt het hier natuurlijk Sinterklaas wat de meiden ontzettend leuk vinden! Maar eerst maar eens kijken wat ik de afgelopen week heb gedaan…..

Maandag:

Zo vroeg je bed uit na al die dagen Disney valt niet mee! Het was dus gewoon weer een werkdag natuurlijk. Maar mijn lichaam had eigenlijk echt wat meer rust nodig gehad! Ik ben deze dag gewoon echt ziek, ik voel me zwak, heb het gevoel dat ik ga flauwvallen en voor het eerst heb ik dus echt last van mijn lage bloeddruk. Die avond doe ik toch de boodschappen en daarna laat ik me op de bank vallen. Ik ben voor de rest van de avond niet vooruit te branden en heb ik gewoon op de bank gezeten, de nieuwe aflevering van The walking dead gekeken en ben ik daarna naar bed gegaan.

Dinsdag:

Vandaag was het voor onze oudste dochter de eerste dag dat ze naar het nieuwe gebouw van school ging…..Laat me je vertellen dat je je als mama druk maakt over van alles. School dat probeer je lost te laten maar man wat was het een zooitje en dan ga je niet echt lekker weg. Maar goed het is zoals het is en op naar de volgende taak van de dag: mijn telefoon ophalen!! Mijn telefoon had wat moeite met opladen en man wat heb ik hem gemist! Samen met mijn jongste dochter ben ik heerlijk in de stad geweest, we hebben wat gedronken, lekker gekocht voor de middag en daarna weer naar huis. We hebben echt een heerlijke dag gehad samen! Mijn vader heeft mijn oudste dochter opgehaald en die had een geweldig leuke dag gehad gelukkig! Na het avondeten en toen de kinderen op bed lagen begon ik maar….NaNoWriMo…..Ik weet niet of het wat wordt dit jaar.

Woensdag:

Vandaag wilde ik echt gaan schrijven…..Maar het kwam er niet van. Ik had een afspraak, mijn schoonouders kwamen en man het was gewoon niet mijn dag….Het is gewoon niet mijn jaar om NaNoWriMo te doen ofzo. Maar goed het was een beetje een hectische dag voor mijn gevoel. Het ophalen van onze oudste was complete chaos, alle ouders die op de weg staan…..Omdat we buiten de poort moeten wachten en er geen fatsoenlijke plek is voor zoveel ouders om te wachten….. Maar goed de rest van de dag verloopt gewoon net zo chaotisch, ik was uiteindelijk blij dat ik lekker op bed lag.

Donderdag:

Vandaag heb ik gewoon echt mijn dag niet, ik ben niet vooruit te branden, heb nergens zin in en zou het liefst lekker op de bank ploffen met netflix….Maar ik ben mama dus dat gebeurt niet natuurlijk. Ik ruim dus op, doe het huishouden en speel wat met mijn dochter. Die avond ga ik nog even naar het Boekenfestijn in Eindhoven maar ik vond het eigenlijk best tegenvallen. Er lag niet zo heel veel spannends.

Vrijdag:

Weer een werkdag, nu het nog zo donker is in de ochtend heb ik nog meer moeite met vroeg opstaan. Maar het is helaas niet anders, dus ik sleep mezelf uit bed. Gelukkig heb ik een lichtpuntje deze ochtend…..Supernatural. Tijdens het eten van mijn boterhammetje kijk ik heerlijk naar de Winchesters. Dat maakt me dag enigszins dragelijk. Ik ben op het werk ook moeilijk vooruit te branden, ik ga echt een beetje door de dag heen op de automatische piloot. Die avond is het Leesbeesten leesclub en gelukkig daar had ik wel heel veel zin in! Ik heb er echt van genoten en echt een hele leuke avond gehad, heerlijk gekletst met iedereen en het volgende boek is gekozen….Harteloos!

Zaterdag:

Vanavond vieren we de verjaardag van mijn vader, die was gisteren jarig. De ochtend start ik rustig op en de meiden worden opgehaald door mijn schoonouders. Daarna ga ik met mijn moeder boodschappen doen en zien we dat het 15% korting is bij de intertoys…. Ja wij zijn klaar voor vijf december haha. Daarna komen de eerste mensen die mee uit eten gaan vanavond en voor ik het weet zitten we in het restaurant. Daar heb ik echt veel te veel gegeten en gaan daarna mee terug naar mijn ouders. Daar kletsen we nog wat en daarna naar huis. Slapen was lastig, ik had last van mijn buik, van mijn rug en blijkbaar dus gewoon een hele heftige aanval van brandend maagzuur. Pfff ik kreeg het er gewoon benauwd van!

Zondag:

Ofwel vandaag…..De meiden zijn niet thuis dus eerst even uitslapen wat ik echt nodig heb! Nu zit ik dit te typen, ik hoop vandaag nog wat te gaan schrijven….Maar ik heb er een hard hoofd in om eerlijk te zijn. Ook denk ik echt niet dat ik NaNoWriMo ga halen dit jaar loop al twee dagen achter. Ik heb er totaal geen motivatie voor maar goed we zien hoe het gaat. We gaan dadelijk de meiden halen en vanavond waarschijnlijk naar Dr. Strange. Ik hoop dus nog wat te schrijven en wat te lezen maar ik vraag me af of het gaat lukken.

Wat heb jij gedaan deze week?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.