Recensie: Broken Prince van Erin Watt

Recensie: Broken Prince van Erin WattBroken Prince by Erin Watt
Series: Royals #2
Published by Timeout LLC on 25 juli 2016
Genres: New Adult
Pages: 370
Format: paperback
five-stars

These Royals will ruin you…

From wharf fights and school brawls to crumbling lives inside glittery mansions, one guy tries to save himself.

Reed Royal has it all—looks, status, money. The girls at his elite prep school line up to date him, the guys want to be him, but Reed never gave a damn about anyone but his family until Ella Harper walked into his life.

What started off as burning resentment and the need to make his father’s new ward suffer turned into something else entirely—keep Ella close. Keep Ella safe. But when one foolish mistake drives her out of Reed’s arms and brings chaos to the Royal household, Reed’s entire world begins to fall apart around him.

Ella doesn’t want him anymore. She says they’ll only destroy each other.

She might be right.

Secrets. Betrayal. Enemies. It’s like nothing Reed has ever dealt with before, and if he’s going to win back his princess, he’ll need to prove himself Royally worthy.

Mijn recensie:

Deze recensie is in opbouw iets anders dan mijn andere recensies omdat dit het tweede deel is van een serie.

Onmiddellijk na het lezen van deel twee moest ik beginnen met dit deel. Want echt het einde laat je achter met zoveel vragen en zoveel feels. Ik ga nu eerlijk bekennen dat ik een spoiler heb gevraagd aan een vriendin omdat ik een bepaald iets niet uit mijn hoofd kon zetten.

Ik had niet verwacht dat ik dit deel net zo goed zou vinden als het eerste deel, dat het teveel van hetzelfde zou zijn maar ik had het echt helemaal mis! Dit deel is minstens zo goed als het eerste deel. Misschien zelfs wel beter omdat je de personages al kent en echt direct verder gaat na de laatste gebeurtenis in boek één. Ik vond dit persoonlijk erg fijn want dit boek had waarschijnlijk niet zo goed gewerkt als het ineens een maand of paar maanden later zou zijn geweest.

Ik vind het heel moeilijk om deze recensie zonder een enkele spoiler te schrijven, dus als je deel één niet gelezen hebt is het verstandig om nu te stoppen met lezen

 

 

 

 

 

Oké als het goed is zijn nu alleen de mensen over gebleven die het boek wel gelezen hebben! Ik vond het echt verschrikkelijk toen Reed te horen kreeg dat Brooke zwanger was en zei dat het van hem was. Ik heb echt in shock naar mijn kindle zitten staren en dit is ook de gebeurtenis waar ik een spoiler voor gevraagd heb.

Ik vond het heerlijk om te zien hoe Reed zijn best deed om Ella te bewijzen dat hij echt niet vreemd was gegaan en haar heel graag terug wilde. Ik heb in ieder geval genoten van het door het stof kruipen van hem.

Ook in dit boek is Ella weer behoorlijk bad ass en je kan zien dat ze niet graag vergeleken wordt met al die rijke jongeren op haar school. Er is een scene dat ik echt bijna zat te juichen en haar echt aanmoedigde om door te gaan, terwijl ik helemaal geen gewelddadig persoon ben.

Maar het meest schokkende was toch wel het einde, Reed gearresteerd????? Nee dat kan echt niet!!!!! En de dood gewaande vader van Ella die ineens toch blijkt te leven, mijn man vond het allemaal maar ongeloofwaardig ik smulde er van. Ik was echt even helemaal achterover geslagen en op het einde kon ik nog maar één woord uitbrengen: Neee, nee Reed heeft dit niet gedaan, nee hij kan niet ineens leven! Maar goed hoe het verder gaat kan ik gelukkig meteen gaan lezen want ook deel drie staat al klaar!

Eindoordeel:

Net als deel één was ik echt verslaafd aan dit boek! Ik ben dan ook meteen begonnen in deel drie en als die net zo goed is dan heb ik die waarschijnlijk ook al snel weer uit!

 

five-stars

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *