Tikkertje met boeken

Deze leuke versie van tikkertje is gestart door Liesbeth van Zwartraafje! Het is een leuke en originele manier om eens bij andere blogs te kijken.  Ik ben getikt door Jaike van Jaike vs de boeken. Het heeft even geduurd voor deze post online kwam maar het is dan ook belangrijk dat er goed nagedacht wordt over de aanraders toch? Dus wie ga ik tikken en welke boeken raad ik haar aan? Lees snel verder!

We beginnen eerst eens even met de boeken die Jaike mij heeft aangeraden:

Als eerste was dit The Heartbreakers van Ali Novak:

Ik denk dat dit een heerlijk verhaal is, zowieso heb ik wel een zwak voor boeken met muzikanten dus dat zit goed. En dit soort lieve verhalen zijn altijd heerlijk om te lezen op een koude winteravond met een kop warme chocolademelk en zittend onder een dekentje op de bank.

Het volgende boek wat zij me aanraadde was Rood van Pierce Brown:

Laat dit boek nou ook in mijn kast staan! Dus deze gaat zeker nog gelezen worden!!!!

Het laatste boek dat ze me aanraadde was Staalhart van Brandon Sanderson:

Ik heb een ander boek van deze schrijver in de kast, maar nog niet gelezen. Ik heb echter al wel heel veel goede dingen gehoord over dit boek. Dus maar snel eens kijken of ik deze kan gaan lezen!!!!

Degene die ik wil tikken is Melissa van Melissa’s Bookworld!!! Ik weet dat zij ontzettend kan fangirlen over boeken en schrijvers en we hebben met veel boeken echt wel dezelfde smaak dus hier komen mijn aanraders voor jou!

The Deal van Elle Kennedy!

We weten allemaal wel dat jij wel houd van een beetje (ahum) romantiek in je boeken, dit is echt het perfecte boek voor jou! Heerlijk gespierde mannen, humor en natuurlijk liefde dit boek heeft het allemaal!

Idol van Kristen Callihan:

Dit boek is ook echt een aanrader voor jou, misschien niet een boek dat je meteen zou kiezen maar het dit boek vol met rocksterren en romantiek past gewoon echt goed bij jou! Ik weet zeker dat je net als ik helemaal verliefd gaat worden op Killian echt geloof me!

Tot slot wil ik je Halfway to the grave van Jeaniene Frost:

Ik weet dat je van Paranormal romance houd….Nou dit is paranormal romance met een lekkere dosis actie ( actie op meerdere fronten haha ). De hoofdpersoon is bad ass en Bones, o my god bones echt dat engelse accent hoor je gewoon in je hoofd! Geloof me dit boek gaat je echt ontzettend bevallen!!!!!!

Ik ben benieuwd wat je van mijn aanraders gaat vinden!!!!

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

10 november 2016 at 07:46

O.M.G. annabel, je hebt me zooooooooo enthousiast gemaakt met je aanraders!! Nu zag ik vooral idol en the deal al in de Whats app vaker voorbij komen, maar ook werden ze dan al snel weer bedolven onder ons gepraat hihi.. Ik ga ze echt z.s.m. kopen/lezen want ik ben zooo benieuwd! En de serie van jeaniene frost lijkt me ook echt GE-WEL-DIG en is echt helemaal mijn ding als ik het zo lees!! *stuitert op en neer van enthousiasme!!*

En bedankt dat je mij getikt hebt! Ik kijk er ook al naar uit om deze door te gaan geven aan een volgende blogger <3!10 november 2016 at 09:33

Jeanine Frost is echt super! Las deel 1 en 2… deel 3 word helaas niet vertaald 🙁10 november 2016 at 13:23

Ah dit is zo’n leuk idee! Staalhart is echt een geweldig boek, snel lezen hoor! 😀13 november 2016 at 17:02

Ja, Jeaniene Frost is echt iets voor Melissa. Leuk dat je hebt verder getikt Annabel. Ik vind het echt leuk om te blijven volgen wie er aan de beurt komt én welke boeken ze aanraden.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Beauty and the beast booktag

11 november 2016

%d bloggers liken dit: