Beauty and the beast booktag

Had ik al eens verteld dat ik dol ben op Belle en het beest? Nee? Nou ik kan je vertellen ik vind het, het meest magische sprookje, maar hij is er wel in veel verschillende versies natuurlijk. Mijn favoriet blijft toch de Disney versie dus deze tag past helemaal in mijn straatje! Ik ben getagd door Melissa van Melissa’s bookworld, dank je dat ik deze mag invullen!!!!! Laten we snel naar de vragen en mijn antwoorden kijken. Ow ja nog even: Alle afbeeldingen die ik gebruik zijn zo gemaakt door Melissa zelf, gelukkig is ze zo lief dat ik ze ook mag gebruiken.

Ik hou van Fantasy boeken, gewoon omdat het allemaal zo anders is als we gewone wereld. Alles kan in deze werelden en ik geniet er elke keer weer van. Natuurlijk gebeuren er vaak dezelfde dingen maar de manier waarop het verhaal verteld wordt is altijd weer anders en dat is waar ik van hou.

Oei dit is eigenlijk best een moeilijke, ik hou van mooie covers maar ik moet zeggen dat, dat niet hetgeen is wat me over de streep trekt….. Maar ik vind de covers van Sarah J. Maas altijd prachtig. Net zoals de covers van de boeken van Maggie Stiefvater en dan vooral de Shiver serie en de Raven boys serie die covers zijn echt om te kwijlen zo mooi!

Eentje maar??????? Ik ga niet een hele tafelsetting maken maar ik weet wel wie ik zou willen uitnodigen: Rhys en Feyre, Aelin en een recent crush Tucker dat is het van de boeken. Ik ga gewoon een beetje cheaten en er ook nog een crush uit een serie bij zetten, kun je al raden wie? Dean Winchester natuurlijk!!!!

Ow jeetje, deze is ook al zo lastig……..Misschien ga ik nu iet heel geks zeggen maar Harry Potter en de steen der wijzen….Ik was één van die mensen die dacht dat het echt niks voor mij zou zijn. Had ik het mis zeg! Vanaf het eerste boek was ik gewoon verslaafd! En nu nog kan ik je vertellen.

Ik dacht dat ik de lastigste vragen wel gehad had….Maar nee deze is nog lastiger eigenlijk. Ik zou het ook echt niet weten.

Of ik hem echt leuker vind dan zijn counter part weet ik niet maar ik vind Easton uit de Royal serie wel echt heel erg leuk! Hij is echt grappig en oké ook wel arrogant. Maar hij heeft wel een speciaal plekje in mijn hart.

Shiver van Maggie Stiefvater, in eerste instantie dacht ik echt dat ik het niet zo tof zou vinden. Aan het einde van het boek kon ik alleen maar denken: Wanneer komt boek twee uit!!!!!

Nog zo’n lastige…..Ik ga hier denk ik toch voor Vampire Kisses van Ellen Schreiber. Ik las dit boek toen ik echt een beetje in een fase van accepteren van mezelf zat en Raven is daar echt een goed voorbeeld van. Zij accepteert zichzelf helemaal zoals ze is. Dus dit was voor mij een perfect boek om te lezen op dat moment. De gehele serie is nog steeds één van mijn favoriete series!

Oké ik tag:

Liesbeth van Zwartraafje aangezien ik weet dat ze ook groot fan is van Belle en het beest.
Dominique van Thunderstruck books.

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

11 november 2016 at 07:38

Wat issie leuk geworden <3
Lastige vragen he hihi 😉

the wolves of mercy falls staan op de kast, moet ze echt eens gaan lezen :O!!13 november 2016 at 19:34

Oh leuk! Dankjewel voor de tag Annabel. Ik probeer er zo snel mogelijk mee aan de slag te gaan. Ik heb zo’n vermoeden dat deze tag het wachten op de première van de film nog ondraaglijker gaat maken 😉Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Tikkertje met boeken

10 november 2016

De week van een boekenworm

14 november 2016

%d bloggers liken dit: