De week van een boekenworm

Wacht is er alweer een week voorbij???? Ik heb de laatste tijd echt het gevoel dat er misschien maar twee dagen in een week zitten ofzo… maar goed er is er dus weer één voorbij. Deze week las ik het laatste deel van de Off campus serie en kwam sinterklaas in het land!!! Kijk snel mee naar mijn week.

Maandag:

Werkdag, op maandag is mijn vaste werkdag dus ik ook gewoon vandaag aan het werk. Ik vind dat opstaan terwijl het nog zo donker is echt niet tof! Ik wordt echt heel moeilijk wakker. Vandaag werk ik maar een halve dag en de andere helft besteed ik aan lezen in het laatste deel van de off campus serie van Elle Kennedy en aan de kinderen natuurlijk. Die avond doe ik niet heel veel, ik kijk natuurlijk de nieuwste aflevering van The walking dead. Voor de mensen die dit ook kijken….Dat nummer is echt verschrikkelijk het zit nu nog in mijn hoofd.

Dinsdag:

Het niet uit mijn bed kunnen komen zet zich vandaag echt nog voort, verschrikkelijk is dat want ik voel me de hele dag eigenlijk ontzettend moe. Ik en mijn dochter doen dan ook niet zoveel en hangen samen een beetje op de bank, kijken een filmpje en ik lees mijn boek uit. Ik ben van plan om vandaag het boek De horlogemaker van Londen te gaan kopen….Helaas kan ik hem nergens vinden dus bestel ik hem uiteindelijk bij mijn blauwe vriendje.

Woensdag:

Vandaag is ook mijn man vrij, maar we hebben niet veel op het programma behalve even langs de action. Hier haal ik nog wat laatste spulletjes voor mijn lootje van de Secret Santa georganiseerd door Kwante. Ik ben erg blij met de inhoud van de doos tot nu toe en ik hoop dat mijn loodje dat ook is natuurlijk. Verder besteden we de dag ook een beetje aan wachten….Ik op nog een cadeautje voor mijn loodje en een boek en voor mijn moeder op sint cadeautjes voor de kids. Natuurlijk heeft de pakketbezorger net vandaag vertraging, maar hij heeft een verassing bij een derde pakketje….Het is het vierde deel van de Anderen serie!!!! Dus nu twee nieuwe boeken kunnen toevoegen aan mijn TBR. Die avond begin ik in de Horlogemaker van Londen en ja hij is ook vanbinnen echt mooi!

Donderdag:

Ik wil vandaag graag lezen…..Maar het lukt me gewoon niet! Ik merk dat ik langzaam toch weer terug glij in die leesdip en dat is echt niet goed! Maar ik heb hoop en hoop dan ook echt dat ik snel mijn lees zin weer terug krijg…..Die avond ga ik met mijn man lekker een avondje naar de film! We gaan naar Dr. Strange, wow wat een goede film weer en heerlijke humor. Het feit dat Benedict Cumberbatch erin zit is dan natuurlijk ook niet verkeerd haha.

Vrijdag:

Vandaag niet werken, ik heb een persoonlijk dingetje, misschien dat ik daar ooit nog over uitweid hier maar voorlopig nog even niet sorry. Na mijn afspraak eet ik thuis lekker mijn lunch en bewonder het tijdschrift dat ik gekocht heb over Harry Potter. Ook probeer ik nog wat te lezen en kijk ik de nieuwe Supernatural natuurlijk! Die avond kijk ik ouderwets eens The voice en ondertussen lees ik wat, ja het boek is goed, maar het pakt me nog niet echt en dat vind ik echt jammer!

Zaterdag:

Vandaag komt Sinterklaas aan!!! Ja de kinderen zijn door de dolle, maar eerst nog boodschappen doen….Helaas valt dat voor mij niet zo goed, ik heb last van een lage bloeddruk en dit in combinatie met mijn zwangerschap zorgt ervoor dat ik regelmatig ontzettend duizelig wordt zo ook bij de boodschappen. Eenmaal thuis plof ik op de bank omdat ik gewoon niet anders kan. Mijn man en kids bakken lekkere pepernoten en voor we het weten kijken we naar de intocht van Sinterklaas. De kinderen vermaken zich prima en ik ga later in de middag nog even naar bed, even een dutje doen. Die avond eten we zelfgemaakte pizza en kijk ik wat tv. Ondertussen lees ik wat….Maar nee nog steeds niet echt een connectie. Hoewel het boek echt fantastisch in elkaar zit. Misschien gewoon niet het juiste moment voor dit boek?

Zondag:

Vandaag eigenlijk dus, we slapen uit wat altijd fijn is! Als we naar beneden gaan rennen de kinderen meteen op hun schoentje af, zou sinterklaas er iets ingedaan hebben???? Ze hebben geluk sinterklaas is geweest. Dus ik maak mooi het ontbijt terwijl zij hun nieuwe cadeautje bekijken. Vanmiddag gaan we naar Opa en Oma want daar is Sinterklaas al geweest, iets met drie gezinnen en alles proberen te timen. Voor de rest weet ik nog niet wat we gaan doen……Ik twijfel weer over mijn boek……Wat zal ik doen, verder lezen of toch even iets anders oppakken?

Hoe was jullie week?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.