Social Media tag

Ik ben door Melissa van Melissa’s bookworld getagd voor deze leuke tag. Elke vraag staat in verband met een social media platform. De afbeeldingen die zijn gebruikt zijn allen gemaakt door Melissa.

Pff een boek dat ik nog steeds moet lezen is Illuminea ( Sorry Melissa!) Deze wordt wel heel vaak genoemd. Maar als antwoord ga ik her voor Fighting Destiny, het eerste deel in de fae chronicles, dit boek is dan ook tevens de reden dat ik er drie super leuke en lieve vriendinnen bij heb. Dus een hele goed keuze.

Pfff dit zijn er best veel haha, maar eentje die ik echt iedereen kan aanraden is The deal, dit is het eerste deel van de off campus serie en hij is zo leuk!!! Hij is wel voor de wat meer volwassen lezen, maar geloof me dit boek wil je lezen!!!!

Jeetje wat een lastige vragen allemaal maar ik ga hier voor een boek dat ik laatst gekocht heb….De horlogemaker van Londen ik vind dit boek er echt prachtig uitzien! Het gave is dat de klok uit de kaft is gesneden, ik raad je aan om gewoon even deze kaft te bewonderen als je er langs loopt in de winkel.

Oke……..Ik zit te denken…….Ik weet echt even helemaal niks hier. Ik lees heel veel dus ja er zal vast wel eens iets bij zitten waarvan ik niet meer weet of ik het leuk vond maar ik kan me zo geen boek herinneren.

Tja hier kan ik alleen maar net als Melissa gaan voor A court of mist and fury! Ik zou zo graag eens willen kletsen met de mensen van de night court, ze lijken me gewoon awesome!

Daarvoor moet ik even terug in de tijd maar ik ga voor Twilight. Ik las dit boek al lang voor er bekend werd dat er een film van zou komen en het zo’n enorme hype werd.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hier ga ik voor het boek van Tess, ik vond dit echt een super gaaf boek, heel uniek en ik had nog nooit zoiets gelezen. Ik moet eerlijk bekennen dat ik het tweede boek nog steeds moet lezen…..Maar het eerste boek is zeker een aanrader!

Oef die is wel echt lastig, ik denk dat ik ga voor…..Three Dark Crowns van Kendare Blake. Ik ben dit boek op dit moment aan het lezen en het is gewoon zo goed!!!! Ik denk dat dit een fantastische film zou kunnen worden!

Dat was de tag weer, welke boeken zou jij gekozen hebben?

 

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

19 november 2016 at 20:31

De horlogemaker van Londen ligt hier momenteel naast me te wachten tot ik mijn Blogfeed heb bijgelezen. 😉 Dankzij Melissa ben ik ondertussen ook heel benieuwd naar The Fae Chronicles van HutchkinsGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: