De week van een boekenworm.

Sinterklaas is weer in het land, de herfst is echt aangetreden en dus ook de tijd om op de bank te gaan zitten met een goed boek en een kop thee….Ja dat ga ik doen nadat ik dit artikel heb getypt haha. Maar goed even serieus ik neem jullie weer mee in mijn week.

Maandag:

Het weekend is voorbij, sinterklaas is in het land en ik kan je vertellen als mama is dat een hele drukke tijd! De meiden vinden het geweldig en willen wel elke avond hun schoen zetten! Maar vandaag is gewoon een werkdag voor mij, vroeg opstaan en werken dat is het enige wat ik op de dag eigenlijk doe. Die avond is wel heel leuk want ik ga naar Belle en het Beest in de bioscoop!!! Ik ben echt groot fan van de film en toen ik las dat ze deze nog eens terug lieten komen op het witte doek wist ik dat ik daar nog een keer naar toe moest. De avond was magisch mooi natuurlijk en ik kijk nu nog meer uit naar de nieuwe film volgend jaar! Uiteindelijk was ik zelfs nog op tijd thuis voor The walking dead en heb ik die gekeken.

Dinsdag:

Vandaag heb ik een date….Met mijn beste vriendin, we zijn al vriendinnen sinds we 15 zijn dus dat is al behoorlijk lang! We gaan samen lekker naar de Efteling en hebben een heerlijke dag. Lekker op ons gemakje, veel kletsen, vooral veel kletsen en die avond eet ze ook bij ons mee. Ik heb een ontzettend gezellig dag en ik merk dat ik het even nodig had een dagje even niet mama zijn maar gewoon lekker even mezelf zijn. Soms heb je dat nodig.

Woensdag:

Vandaag is een drukke dag, ik heb eerst een afspraak en daarna naar de stad want mijn oudste dochter heeft echt nieuwe kleding nodig. Jeetje wat groeit ze hard! Na deze drukke ochtend en gedeelte van de middag ben ik dan ook echt op. Ik plof dan ook op de bank met mijn boek om even bij te tanken. Na het eten is het al snel bedtijd voor de meiden, die avond kijk ik nieuwe afleveringen van Criminal Minds en ga ik eigenlijk iets te laat slapen.

Donderdag:

De ochtend is natuurlijk een beetje druk, maar dat geeft niet. De rest van de dag hangen ik en mijn jongste dochter een beetje rond, uiteindelijk wil zij graag even youtube filmpjes kijken en kijk ik een paar afleveringen van The gilmore Girls. Mijn vader haalt mijn dochter vast op omdat ik nog even moet wachten op een pakketje en die avond eten we bij mijn ouders. Die avond kies ik ervoor om gewoon lekker te lezen en verder helemaal niks. Heerlijk genieten van mijn boek want wow wat is Three dark crowns goed!

Vrijdag:

Na mijn rustige ochtendje met persoonlijke afspraak heb ik de middag voor mezelf, ik kijk wat tv. ik lees wat en ik geniet gewoon even van een rustige dag. Die avond ga ik naar Fantastic Beasts and where to find them!!!! Wow wat een geweldige film zeg! Ik vind hem echt fantastisch en ik kan niet wachten om hem nog een keer te zien. Ook ontvang ik deze dag een aantal pakketjes, oeps het waren er best veel!

Zaterdag:

Een hele drukke dag vandaag, we gaan opruimen! Het is nodig dat er speelgoed opgeruimd wordt, dat er gekeken wordt naar waar de meiden nog mee spelen en waarmee niet. Want buiten het feit dat er nog een klein meisje bijkomt is het binnenkort ook weer sinterklaas. Ik vind zelf dat ze echt leuke cadeautjes krijgen maar dat betekend wel dat we echt even ruimte moeten gaan maken. Het is dan ook geen verassing dat ik die avond helemaal gesloopt ben. Maar ik lees wel mijn boek uit en maak een voorzichtig begin met mijn nieuwe boek!

Zondag:

Ik slaap eens uit, even bijtanken en daarna is het aan de slag voor mijn blog. Daar ben ik nu dus mee bezig en straks ga ik nog boodschappen doen want dat moet ook gebeuren. Voor vanavond houden we het makkelijk en bestellen we een pizza. Ik hoop vandaag nog verder te kunnen lezen in mijn boek.

Wat heb jij gedaan deze week?

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

24 november 2016 at 13:49

Die stapel pakketten blijft indrukwekkend en zo’n dagje met een vriendin kan echt deugd doen hé. Uitgebreid bijpraten, samen lekker eten én vooral even vergeten dat er nog heel wat werk op je ligt te wachten.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Social Media tag

18 november 2016

%d bloggers liken dit: