Geeky Friday

Deze heb ik een beetje verwaarloosd, sorry maar daar gaat nu verandering in komen! Ik ga weer proberen elke vrijdag weer een geeky artikel online te zetten. Goed waar wil ik het deze week over hebben: Funko pops! Ik ben er echt dol op! Ik verzamel ze, ik wil er steeds meer en ik wil jullie mijn verzameling laten zien!

Allereerst begin ik met mijn funko’s van Supernatural. Het is geen geheim dat ik daar erg fan van ben. Natuurlijk heb ik er een hele hoop van: in ieder geval van elk personage waar een funko van is een groten zoals je hieronder ziet:

V.L.N.R: Charlie, Crowley, Dean, Bobby, Sam, Cas, Leviathan Cas
V.L.N.R: Charlie, Crowley, Dean, Bobby, Sam, Cas, Leviathan Cas

Maar ook een aantal mysterie mini’s helaas heb ik ze nog niet allemaal.

V.L.N.R: Charlie, Lilith, Abbadon, Scarecrow, Dean, Bloody Sam, Sam
V.L.N.R: Charlie, Lilith, Abbadon, Scarecrow, Dean, Bloody Sam, Sam

Ook heb ik een aantal funko’s van Harry Potter, Ik heb ze nog lang niet allemaal! Ik weet ook niet of ik ze allemaal wil maar ik heb er nog wel een aantal op mijn wishlist. Deze heb ik tot nu toe:

V.L.N.R: Luna, Dobby, Harry, Ron, Hermelien
V.L.N.R: Luna, Dobby, Harry, Ron, Hermelien

Daarnaast vind ik ook Dr. Who erg leuk. Mijn favoriet is Dr 10 maar ik heb ook nummer 11 en natuurlijk de Tardis! Ook hier zijn er nog wel een aantal op mijn wishlist.

Mijn man heeft een marvel box en één van de thema’s was strong women, deze funkos heeft hij aan mij geschonken, ik vind ze erg leuk al ken ik ze niet allemaal.

Ook DC is vertegenwoordigd, niet met vele maar ik heb in ieder geval The joker en tweemaal Harley Quinn en ook Wonder Woman!

Dan heb ik er nog eentje van Once upon a time, de enige die er eigenlijk echt toe doet….Hook natuurlijk! Al zijn er ook daar nog wel een aantal van die ik wil!

Tot slot mijn twee Disney funkos tot nu toe, natuurlijk Belle en het muisje van Assepoester. Deze laatste is ook een mysterie mini. Disney is nog niet echt vertegenwoordigd maar ik weet zeker dat ook daar nog verandering in gaat komen!

Dan heb ik nog mijn wishlisht, hopelijk kan ik jullie over een tijdje een gave update geven van de nieuwe funkos die ik heb toegevoegd. Verzamel jij ook funkos of juist iets anders?

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

25 november 2016 at 15:50

Jaaaaa funko’s! Ik heb er nu een stuk of 18 (zonder mini’s) en ik vind ze zoooo leuk.6 december 2016 at 16:49

Wat een cuties zijn het toch he?! Ik heb er nog zooooveel op m’n wishlist! Ik heb er nu 5: Harry Potter, Luna, HP met sorteerhoed, Captain Cold (the Flash –> Wentworth Miller hottieeee) en Hipster Belle <3Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: