Chocolate book tag

Ik ben door Kwante van Kwante in wonderland getagd voor deze geweldige tag. Ik ben dol op chocolade! Choclade repen, chocolademelk, vlokken, hagelslag alles waar chocolade inzit wil ik hebben!!!! Dus deze tag is me echt op het lijf geschreven haha. Laten we dan ook maar snel beginnen met de vragen!

Dark Chocolate — A book that covers a dark topic (abuse, domestic violence, rape, lonlieness,bullying, death, etc)

Ik ga hier voor my heart and other black holes, dit boek gaat over zelfmoord en het sluiten van een zelfmoordpact. Ik vind het echt een fantastisch mooi boek maar het is wel heel heftig. Het onderwerp wordt weinig besproken, het is toch een soort taboe.

 

White Chocolate — Your favourite light-hearted/humourous read

Makkelijk: Simon vs the homosapiens agenda, ik vind dit boek echt geweldig en ik heb de meeste tijd echt hardop zitten lachen.

Milk Chocolate — A book that has a lot of hype that you’re dying to read.

Hier aap ik Kwante een beetje na maar ook ik ga voor een fakkel tegen de duisternis. Het eerste deel vond ik zo goed en de mensen die deel twee hebben gelezen zijn er zo enorm enthousiast over dat ik niet kan wachten tot ik in dit boek kan beginnen. Gelukkig staat hij ook in mijn kast!

Chocolate with a caramel center — Name a book that made you feel all gooey in the middle while you were reading it.

Fangirl van Rainbow Rowell, aaah Cath en Levi het is zo schattig! We verdienen allemaal een Levi in ons leven!

Wafer-free Kit-Kat — Name a book that surprised you lately.

Three dark crowns is het eerste boek dat me te binnen schiet, wat een fantastisch boek vol met plottwists en een mega cliffhanger aan het einde! Ik had gehoopt dat hij goed was maar nooit verwacht dat hij echt zo goed zou zijn!

Snickers — A book that you are going nuts about!

A court of mist and fury van Sarah J. Maas, ook al vond je het eerste deel misschien niet zo. Dit deel moet je gewoon gelezen hebben want het is zo goed!!!!!

Hot Chocolate with cream and marshmallows — What book would you turn to for a comfort read?

Vampire kisses, eigenlijk de hele serie wel! Het is gewoon zo lief en schattig en ik kan me er gewoon helemaal in verliezen en het geeft me een heerlijk gevoel.

Box of chocolates — What series have you read that you feel has a wide variety and a little something for everyone

Dit is best een lastige eigenlijk…..ik ga voor The morganville vampires, het heeft actie, romantiek, spanning, bovennatuurlijke wezens. Ik denk dat er veel mensen zullen zijn die deze boeken goed vinden.

Ik tag de volgende persoon:

Bianca van Bibi Books

 

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

30 november 2016 at 11:50

Aaah my heart and other black holes was zo goed! Heel erg mooi boek! Three dark crowns wil ik ook heel erg graag lezen dus hopelijk slaat een uitgever aan het vertalen!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: