Bookhaul November

November is weer voorbij, december heeft al aangeklopt dus het is tijd om eens te kijken welke boeken ik deze maand aan mijn collectie heb toegevoegd.

Ten eerste sloeg mijn obsessie voor Fantastic Beasts and where to find them een beetje door….. Ik kocht het boek A case of beasts en ook nog het scriptboek van de film…..

Maar dat was nog niet alles, ik heb ook nog deze twee kleurboeken gekocht……

En het boekje met de kaarten…..

Pfff ja het is een obsessie ik beken het!

In de owlcrate van deze maand zat het boek Heartless van Marissa Meyer en het originele verhaal van Alice in Wonderland. Die laatste was een leuke verassing. Ik heb het boek al eens in de kast staan, maar deze versie is wel heel leuk!

Stars above was het enige boek dat ik nog miste van de Lunar chronicles en Eleanor & Park vind ik een geweldig mooi verhaal. Toen ik zag dat er een special edition van uitkwam wist ik zeker dat ik hem wilde hebben!

Duizend hoog is zo’n boek waarvan ik verwacht had dat ik hem eigenlijk helemaal niet zou willen….Maar ik had het mis nadat een aantal meiden in een app groepje waar ik in zit heel enthousiast waren. Ik werd ook enthousiast dus tja…… De horlogemaker van Londen vind ik alleen al prachtig voor de cover! Het verhaal is tot nu toe ook net zo mooi.

Grijze ogen heb ik gekregen omdat ik meegedaan heb aan de crowdfunding actie. Een fakkel tegen het duister is het langverwachte tweede deel van Vuur en As en wow hij begint al zo goed!

Het werkboek bij Handletteren doe je zo leek me vooral heel handig. Ik heb net even dat steuntje in de rug nodig om zelf aan de slag te kunnen!

Welke boeken heb jij toegevoegd aan je TBR deze maand?

 

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

1 december 2016 at 09:00

WHOAAAAAA wat een heerlijke haul annabel!!!
En al die fantastic beast boeken whahahahaa awesome!
Ik ben zoooooooo benieuwd wat je van Een fakkel tegen het duister gaat vinden <3
En mocht je dat handletter boek gaan uitproberen is het leuk om er een blogpost over te schrijven misschien? Ik ben erg benieuwd wat je ervan gaat maken in ieder geval! Ik mocht 8 boeken en 1 e-book toevoegen aan de collectie afgelopen maand, dus voor mij is november een heeeeeeele rustige maand geweest hihi maar het zijn wel stuk voor stuk geweldige boeken dus ik ben er onwijs blij mee 😀 En nu lekker gaan uitkijken naar de kerst haul hihi.    annabel
    1 december 2016 at 09:05

    Dank je, ik ben er ook blij mee! Heb een fakkel tegen het duister even weggelegd voor een leesclub boek. Maar ik kan niet wachten om hem verder te lezen!!!1 december 2016 at 14:41

Wat een mooie haul! Ik zie allemaal hele toffe boeken. Eleanor & Park is een van mijn favo’s <31 december 2016 at 14:42

Ik ben zo jaloers op jouw Fantastic Beasts boeken! Vooral een koffer vol fabeldieren <3 damn… Ik heb ook met die boeken in mijn handen gestaan, maar uiteindelijk niet gekocht. Mijn portemonnee zei nee, maar mijn hart zei ja hahaha2 december 2016 at 15:54

Wauw supermooie haul dit! Om jaloers van te worden! Ik moet zelf Heartless ook nog aanschaffen, maar ik ben wel echt ontzettend benieuwd!4 december 2016 at 16:02

Zoveel knappe boeken. Het script van Fantastic beasts kocht ik zelf ook (die cover is zo mooi) . Ik heb het zelfs al gelezen terwijl we de film nog moeten gaan zien. Vanavond is het eindelijk zover. Ook Een fakkel tegen het duister heb ik hier klaarliggen. Ik vrees een beetje dat ik veel vergeten ga zijn vermits het al even geleden is sinds ik De heerschappij der maskers las. Ook de horlogemaker van Londen heeft een prachtige cover en Grijze ogen kreeg ik zelf ook toegestuurd. Daar had ik echt ontzettend naar uitgekeken.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Chocolate book tag

30 november 2016

%d bloggers liken dit: