Tag: Disney book tag

Ik hou zo van Disney, de films, de sfeer in het park, de liedjes, ik kan er telkens weer van genieten. Dus toen Melissa van Melissa’s bookworld mij tagde was ik helemaal enthousiast! Alle afbeeldingen zijn trouwens gemaakt door Melissa zelf! Tenzij het foto’s van boeken zijn, dan zijn ze gewoon van mezelf haha.

Oei deze vind ik al heel erg moeilijk eigenlijk…….Ik ga hier voor Claire uit the morganville vampires serie. Zij wordt geplaatst in een wereld waar de vampiers het voor het zeggen hebben en dat valt natuurlijk niet mee. Maar ze leert ermee omgaan en ze is echt bad ass in deze boekenserie die iedereen echt moet lezen!!!

Hier ga ik voor Penryn uit Angelfall, ze wil graag haar zusje terug, maar of ze nu blij is met hoe ze die terugvind of niet is nog maar de vraag. Het is in ieder geval erg spannend om dit samen met haar te ontdekken.

Outlander! Wow wat een pil was dat maar wat is het een prachtig boek!!! Ik moet nog verder met de serie maar ik ben echt verliefd op dat eerste boek. Ik had eerst de eerste aflevering van de serie  gezien en wilde daarna meteen het boek lezen. Nog voor de tweede aflevering te zien was had ik het boek uit!

Oei, deze vind ik best lastig….Ik ga Celaena/Aelin uit de Throne of glass serie, in eerste instantie doet ze zich voor als een dief om mee te doen aan het toernooi van de koning maar ze is de meest gezochte assasin van het land. Gaandeweg komt ze achter haar ware identiteit en het is gewoon zo ontzettend goed!

Tja hier kan ik ook Celaena/Aelin gaan, maar ik ga voor Feyre uit de Court of thornes and roses serie. Wow wat gaat zo door een ongelooflijke transformatie.Ze moet wel alleen al om te overleven.In het eerste boek maar vooral in het tweede boek maakt ze grote persoonlijke veranderingen door.Het is echt een genot om over haar personage te lezen!

Oei dit vind ik best een lastige…..Ik ga denk ik voor Umbridge uit Harry Potter, die is echt zo goed geschreven. Jeetje wat heb ik een hekel aan dat mens, ik durf te zeggen dat ik en grotere hekel aan haar heb dan aan Voldermort.

Oei…..Deze weet ik echt niet. Als ik een boek echt saai vind heb ik mezelf aangeleerd dat ik het gewoon weg leg. Ik heb geen zin om mijn tijd te verspillen aan boeken die me toch niet pakken!

Ik ga hier voor The name of the wind, hier zitten een hele hoop verschillende karakters in en hoewel je het vanuit één personage leest, leer je er wel heel veel kennen. Dit is een echt high fantasy boek en het moet je echt liggen, het zit niet vol actie maar het verteld wel echt een prachtig verhaal!

ik vind deze tag echt lastig! Ik ga voor Sabrina uit The Goal, haar jeugd is gewoon traumatisch. Een moeder die haar achterlaat bij haar oma, die op haar beurt weer samen is met haar stiefvader. Nee geen gemakkelijke jeugd dus! Maar wow wat een goed boek!

Deze is wel heel lastig…..Maar ik ga voor de Night court uit a court of mist and fury! Die zou ik echt wel eens willen ontmoeten, ik zou waarschijnlijk ook doodsbang zijn maar dat geeft  niet haha.

Ik tag:

Willemijn van The Spine breakers

 

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: