Sinterklaas Haul 2016

Ja een Haul kan ik het wel noemen want dit jaar ben ik echt ontzettend verwend! Afgelopen zondag vierde wij sinterklaas en ik heb een aantal hele mooie dingen gehad die ik graag met je wil delen! De foto’s spreken voor zich maar ik zal er toch even bij vertellen wat het allemaal is.

Allereerst heb ik deze ontzettend leuke knuffels van Mevrouw tuit en barstje gehad van Belle en het beest. Ik heb al eerder verteld dat ik ontzettend fan ben van deze film en dat is echt niet veranderd. Dus ik was hier heel blij mee! Ik heb ook al het beest dus nog drie te gaan uit Disneyland Parijs en dan heb ik ze allemaal!

Ook mijn fangirl hartje werd flink verwend want ik kreeg een T-shirt van Dean Winchester!!! Oké hij past nu even niet haha, maar dat komt wel. Een mok van Negan, tja I hate him and I love him at the same time en een hele gave jurk van Belle en het Beest!

Nog meer gave fangirl dingen!!!! Het kleurboek van Supernatural!!! Ow ja ik kan Sam en Dean gaan inkleuren. Een ketting die de SuperWhoLock fandom staat. ( Supernatural, Dr. Who en Sherlock), armbandjes van Supernatural, een Newt Scamander Funko pop en het boek Someday, Someday, Maybe van Lauren Graham ( jawel Lorelai Gilmore heeft dit boek geschreven ) ik ben erg benieuwd naar het verhaal!

Ook kreeg ik een geweldig mooi Notitieboek van Supernatural! Het tweede seizoen van Outlander!!!!!! Hier ben ik zo ontzettend blij mee!!! Jamie!!!!! Ja ik weet wat ik ga doen met mijn verlof. Ook kreeg ik het zesde seizoen van The walking dead en Finding Dory. Die laatste is ook leuk voor de kids maar ik verzamel alle Disney films dus wilde ik hem graag aan mijn verzameling toevoegen. Ook kreeg ik de prachtige geïllustreerde versie van Harry Potter and the chamber of secrtets!! Ik moet eerlijk bekennen dat ik boek één ook nog eens moet lezen in deze versie maar daar ga ik binnenkort maar eens tijd voor maken! En het boek The reader, daar ben ik meteen in begonnen en wauw wat een leeservaring is dit! Stel je eens voor een wereld waarin niemand kan lezen! Eng he?!

Zo dat was mijn Sinterklaas Haul, echt mega veel en ik ben Sinterklaas dan ook heel dankbaar!!! Hebben jullie ook Sinterklaas gevierd en zo ja wat heb je gehad?

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

6 december 2016 at 16:41

Ik had de foto’s al voorbij zien komen maar wilde toch even nog een keer kijken haha. Wat een geweldige cadeaus heb je gekregen <3 dat Dean shirt OMG en eigenlijk alles haha. Ik zet even wat dingen op m'n kerst wishlist 😉7 december 2016 at 23:08

Wauw, zoveel leuke cadeautjes. Wanneer ik bij de Nederlandse bloggers hun Sinterklaas-verslagjes zie verschijnen vind ik het steeds jammer dat dat hier in België eigenlijk enkel iets voor de kinderen is. Die lieve man komt hier alleszins niet langs ook al ben ik het hele jaar heel braaf geweest. Daarom besloten we vorige week in Eindhoven zelf maar even voor een cadeautje te zorgen vermits er een leuke actie liep bij Mediamarkt. Daardoor heb ik nu net als jij het eerste én tweede seizoen van Outlander en mijn echtgenoot het 9de seizoen van The Big Bang Theory. Nu nog even de tijd vinden om er ook naar te kunnen kijken.8 december 2016 at 16:37

Jouw haul is echt om te kwijlen.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

De week van een boekenworm

5 december 2016

Tag: Disney book tag

7 december 2016

%d bloggers liken dit: