De week van een boekenworm

Zo weer een weekje voorbij, gelukkig is sinterklaas weer terug naar Spanje en kunnen we ons weer concentreren op de kerst! Maar goed eerst maar eens even kijken wat ik de afgelopen week gedaan heb!

Maandag:

Vandaag was voor mij natuurlijk weer gewoon een werkdag, mijn oudste dochter had op school sinterklaas waar ze heel erg naar uitkeek! Ik kwam er onderweg naar mijn werk achter dat ik mijn telefoon thuis had laten liggen. Jeetje wat voel je je dan naakt zeg! Verder heb ik die dag niks bijzonders gedaan. Ik heb gelezen in The reader en wow wat een fantastisch boek is dat zeg! Echt het beste sinterklaascadeautje dat ik gehad heb! Ik ben ook nog bij de verloskundige geweest en ik en de kleine meid werden weer goedgekeurd! Ook kijk ik natuurlijk The walking dead en dan ben ik zo moe dat ik gewoon lekker mijn bedje induik.

Dinsdag:

Ik ga nu iets raars zeggen misschien, maar ik kan me echt niet meer herinneren wat ik dinsdag gedaan heb! Ik weet wel dat ik wat gelezen heb, dat ik met de jongste bezig ben geweest maar wat ik precies gedaan heb weet ik niet meer. Mijn oudste dochter was blij toen ze thuis was want ze kon dan weer met het playmobile huis spelen. Die avond komt Emmy met haar man om Dungeons and Dragons te spelen, erg gezellig en het wordt al snel laat natuurlijk.

Woensdag:

Vroeg opstaan na een laat avondje valt nooit mee en zeker niet in de winter als het koud is. Maar goed er moet er eentje naar school dus we staan op en maken ons klaar voor school. Daar aangekomen is alles donker…..De kerstversiering staat al met prachtige bomen, een rendier uit lichtjes en een virtueel haardvuurtje op het scherm. Erg gezellig en beide meiden zijn echt onder de indruk. Ik ga die middag met mijn moeder naar Eindhoven en in de avond nog een keer naar Fantastic beasts and where to find them.  Een heerlijk maar vermoeiend dagje!

Donderdag:

Ik sta op tijd op want natuurlijk moet de oudste naar school en de rest van de dag is het gelukkig rustig. Ik merk dat nu ik steeds meer buik krijg ik echt soms wel last krijg van mijn lichaam. Het wil dan gewoon even niet en het is dan fijn als je samen met je kindje even op de bank kan hangen. Zij kijkt uiteindelijk filmpjes op youtube en ik luister naar de skyradio en lees verder in mijn boek. Die avond blijven de meiden bij mijn ouders slapen. Ik lees nog wat in de avond en ga op tijd slapen.

Vrijdag:

Ik ga eerst naar een afspraak en daar wordt ik opgehaald om lekker een weekendje weg te gaan. Zonder man maar met kinderen en mijn ouders. We gaan een weekendje naar Centerparcs hartstikke leuk natuurlijk en de meiden hebben er helemaal zin in. Eenmaal daar aangekomen zijn we wat te vroeg dus gaan we even wat drinken op de plaza en daarna naar het prachtige huisje met serieus 3 badkamers!! In de avond kijk ik samen met mijn moeder naar The voice of holland onder het genot van een toastje heerlijk. Ondertussen lees ik ook nog in mijn boek.

Zaterdag:

We slapen enigzins een beetje uit, ontbijten en gaan dan naar Plopsaland. De meiden vermaken zich prima en ik heb het dan ook al snel naar mijn zin. We gaan niet al te laat weer terug naar het huisje, waar ik even neerplof en echt heel veel lees. Ik had het even nodig om te zitten en de meiden zijn heerlijk aan het spelen. Die avond eten we lekker pannenkoeken en die avond lees ik mijn boek uit! Wow wat een boek en echt iedereen moet dit boek lezen!!!!! Ik begin ook alvast aan Geek girl 2 en daar lees ik ook al zo’n vijftig blz. van!

Zondag:

Vandaag gaan we weer naar huis, we zouden gaan zwemmen maar mijn oudste dochter klaagt over keelpijn en we besluiten alleen ever de kerstmarkt te bezoeken en dan naar huis te gaan. Onderweg in de auto val ik gewoon in slaap, zo’n weekend is geweldig maar ook behoorlijk pittig en vrij vermoeiend op dit moment. Eenmaal thuis gaan we op de automatische piloot verder, de was aanzetten, opruimen de meiden in bed en dan nu even bloggen. Ik ga zo lekker Supernatural kijken en dan verder lezen in Geek Girl.

Hoe was jou week?

Een gedachte over “De week van een boekenworm

  1. Wat leuk dat je zo’n tof weekend hebt gehad. Dat vergeten wat je gedaan hebt klinkt niet zo gek hoor. Zelf heb ik dat alleszins ook regelmatig voor maar mijn geheugen is dan ook echt rampzalig. Dan weet ik plots niet meer wat we de avond voordien gegeten hebben of ik sta in de kelder en weet niet meer wat ik daar ging doen/halen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.