BAK: Win actie 999 vragen aan jezelf

Inmiddels is dit wel een begrip geloof ik, de boeken advent kalender georganiseerd door Emmy van Zon en Maan. Ik ben één van de gelukkige die ook een win actie hiervoor mag organiseren. Ik mag namelijk van BBNC uitgevers het boekje 999 vragen aan jezelf weggeven. Stiekem ben ik natuurlijk stik jaloers want ik wil dat boekje zelf ook wel! Het concept van het boekje is dat er dus 999 vragen instaan om aan jezelf te stellen. Het is dus echt een invulboekje wat hartstikke leuk is.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Beschrijving:

Wat is er leuker dan vragen over jezelf beantwoorden? Dat dachten wij ook: niets! Daarom is er nu dit boek waarin iedereen zijn of haar ei kwijt kan, 999 eieren om precies te zijn.
We vragen je het hemd van het lijf over alles en iedereen in je leven, van je geboorte tot nu en over de toekomst. Er zijn open vragen, meerkeuzevragen, ja/nee-vragen, tweekeuzevragen, ‘drie dingen-vragen’, 10-punts schalen … we maken er een topsport van. En als je dan eenmaal klaar bent, heb je een fantastisch nalatenschap voor latere generaties en een compendium dat je kunt uitreiken aan mensen die je in jouw ogen nog niet goed genoeg kennen.

Wat moet je doen om kans te maken op dit boekje? Heel simpel: Stel mij een vraag, wat zou je van mij willen weten? Ik kies hier de leukste vraag uit en die wint. Ow ja en ik beloof ik dat ik alle vragen zal beantwoorden in een nieuwe blogpost. Mits ze netjes zijn natuurlijk, ga niet mijn pincode geven bijvoorbeeld haha. Deze actie loopt tot 30 december, dan zal ik de winnaar bekend maken via de blogpost waarin ik de vragen beantwoord en ik stuur je ook een email dus zorg ervoor dat je email adres klopt! Heel veel succes en ik ben erg benieuwd naar jullie vragen!

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

13 december 2016 at 07:08

Toevallig zat ik dit weekend te denken om deze te bestellen. Dus ik wil graag een gokje wagen.
Een gewetensvraag: bij welke schrijver zou je snel weglopen/rennen ipv een handtekening vragen? (De reden zelf in te vullen).Chantal
13 december 2016 at 08:21

Toffe winactie!
Mijn vraag: wie is je favoriete auteur?Saskia G
13 december 2016 at 09:26

Leuke actie.
Mijn vraag:
Geluk is een weids begrip. Te krijgen door dingen te doen die je gelukkig maken. Maar ook doordat andere iets doen wat jou gelukkig maakt, een lach op je gezicht toveren. Wat kan ik als lezer van jouw blog doen om jouw gelukkig te maken, de lach op je gezicht te toveren?cindy creatief
13 december 2016 at 09:46

Wat een fantastisch naslagwerk om over jezelf te hebben. Wat zouden mijn kinderen hier later veel plezier aan beleven als ze het na kunnen lezen. Mijn vraag voor jou, Wat is het allergekste/ondeugendste wat je ooit in je leven hebt gedaan?13 december 2016 at 09:47

Op welke televisieheld uit je jeugd had je vroeger een oogje?Ans Stier
13 december 2016 at 09:51

Ik loot graag mee. Mijn vraag: als je zelf een boek zou schrijven welk genre zou dat dan zijn en waar zou het over gaan?13 december 2016 at 10:16

Als je zou moeten verhuizen naar een ander land, welk land zou je kiezen en waarom?Mariska
13 december 2016 at 10:30

Met welk boekpersonage zou je een dagje willen ruilen??Melissa
13 december 2016 at 10:42

Leuk! Wat ik van jou zou willen weten: Nooit meer nieuwe boeken shoppen of nooit meer Supernatural kijken?Sandy van der Kolk
13 december 2016 at 11:27

Wie vind je leuker… Sam of Dean 😉Mirte
13 december 2016 at 12:19

Als je op een onbewoond eiland ging wonen en je mag maar 1 boek meenemen. Welk boek zou je dan meenemen?Sabrina Hanenberg
13 december 2016 at 12:48

Wat is je favoriete boek? En van welk boek heb je spijt dat je het ooit gelezen hebt omdat het zo tegenviel?Raaf Klein
13 december 2016 at 13:55

Ben je tevreden met je leven?Larissa
13 december 2016 at 15:47

Hi!

Ik zou compleet uit m’n stekkerdoos gaan, mocht ik dit boekje winnen. Staat al maanden op m’n verlanglijstje…

Hier mijn brandende vraag aan jou; ‘Waar zie jij jezelf staan over vijf jaar? Zowel op blog- als privé gebied?’

Ben benieuwd!

Heel veel plezier met het kiezen van de winnaar, en alvast fijne feestdagen.

Liefs.Anouk de Jong
13 december 2016 at 19:08

Leuk!!! Mijn vraag is: Welke acteur/actrice zou jou spelen in een film die over jou gaat?13 december 2016 at 20:16

Wat is het meeste akward moment in je leven tot nu toe?13 december 2016 at 22:30

Superleuk! Ook om zo weer nieuwe blogs te ontdekken 🙂 Mijn vraag is: wat is de belangrijkste levensles die je ooit geleerd hebt?Gerda
13 december 2016 at 23:21

Hallo Annabel, zie dat je ook van horror, fantasie, actie, avontuur, mysterie, drama houdt! Supernatural Prachtige serie!
Mijn vraag zou je een rol in Supernaturals willen spelen en dan welke? Hoeft geen bestaande rol te zijn van deze serie, mag ook verzonnen worden.14 december 2016 at 03:31

Tof, natuurlijk doe ik graag mee!
Mijn vraag: Als je alles zou kunnen worden, van een wortel tot een superheld, wat zou je dan willen zijn en waarom?14 december 2016 at 07:11

Heb je ooit gelogen over je mening van een boek? (Bijvoorbeeld dat je het vreselijk vond, maar tegen iemand anders dat het geweldig was.) En zo ja, welke?Kirsten
14 december 2016 at 08:48

Heb je een lievelings letter? En waarom vind je deze zo mooi. Zijn er speciale woorden die beginnen met deze letter die van extra betekenis voor je zijn?14 december 2016 at 08:53

Ik heb eigenlijk twee vragen. Ik hou ervan om tijdens het lezen wat lekkers te eten of te drinken. Heb jij dat ook & zo ja waar smul jij dan van? Heb je ook boeken waar je zó in opging dat er vlekken op de spannendste bladzijdes zitten?14 december 2016 at 09:50

Ha! Als je dochters een prinsesje zouden zijn (Als in: eentje van Disney ofzo), welke zouden ze dan zijn? Op welk prinsesje lijken ze het meest. Een villain mag natuurlijk ook xD14 december 2016 at 15:14

Welk boek einde vind je zó mooi dat je het zou kiezen als jouw eigen laatste scene van je levensverhaal?14 december 2016 at 19:40

Oh superleuk!
Mijn vraag: Wat is je ultieme doel? 8! Je persoonlijke leven & met je blog? 🙂14 december 2016 at 23:39

Ontzettend leuke manier om dat boek te winnen!! Mijn vraag aan jou: als je een brief kan sturen naar jezelf van 5 jaar terug, wat zou daarin staan in 1 zin? 🙂Esther
15 december 2016 at 16:10

Hoe ziet jou boekenkast er over 10 jaar uit? Zijn er boeken weg gegegeven/gekocht? Zitten er andere genres bij dan nu? etc.Myrthe
15 december 2016 at 23:31

Op welke buitenaardse planeet zou je het liefste een boek lezen?16 december 2016 at 20:59

Welk boek zou je aanraden om vrolijk van te worden? Heb te maken met een klein “winterdipje” & ben benieuwd naar je keuze.17 december 2016 at 19:58

Ik doe zelf niet mee maar ik ben wel alvast ontzettend benieuwd op jouw antwoorden. Er zitten echt enkele super leuke vragen tussen.Kim Milkyway
18 december 2016 at 02:38

Stel dat je met drie mannelijke boekpersonages zou mogen speeddaten voor welke personages zou je dan kiezen en waarom?Lotte
18 december 2016 at 11:42

Ik waag ook geel graag eens een kansje voor dit leuke boekje.! Mijn vraag voor jou, wat is jouw guilty pleasure.?Rika Reihs
19 december 2016 at 10:02

Leuk boekje! Lijkt me super leuk om regelmatig een vraag te beantwoorden. Kun je altijd leuk op terug kijken.
Mijn vraag: Hoe ziet jouw ideale boekenkamer eruit? Bed/bank/zitzak, sfeerverlichting/leeslampje/gewoon verlichting, wit/zwart/beige boekenkast, boeken gesorteerd op kleur/schrijver/serie/titel?
Leef je uit in deze vraag, alles is mogelijk!saartje Ndangi
20 december 2016 at 01:46

Super leuk doe graag mee.
Mijn vraag wat was het waardoor je head over heals in love werd op je man, waardoor je wist dit is men zielsgenoot.degene die ik nooit meer kan missen en de rest van men leven wil mee doorbrengen? En hoe houd je de basis van een goede relatie in stand ?Ciska
29 december 2016 at 19:37

Mijn vraag is: wat is jouw favoriete nummer uit de top 2000?Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

De week van een boekenworm

12 december 2016

%d bloggers liken dit: