BAK: Win actie 999 vragen aan jezelf

Inmiddels is dit wel een begrip geloof ik, de boeken advent kalender georganiseerd door Emmy van Zon en Maan. Ik ben één van de gelukkige die ook een win actie hiervoor mag organiseren. Ik mag namelijk van BBNC uitgevers het boekje 999 vragen aan jezelf weggeven. Stiekem ben ik natuurlijk stik jaloers want ik wil dat boekje zelf ook wel! Het concept van het boekje is dat er dus 999 vragen instaan om aan jezelf te stellen. Het is dus echt een invulboekje wat hartstikke leuk is.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Beschrijving:

Wat is er leuker dan vragen over jezelf beantwoorden? Dat dachten wij ook: niets! Daarom is er nu dit boek waarin iedereen zijn of haar ei kwijt kan, 999 eieren om precies te zijn.
We vragen je het hemd van het lijf over alles en iedereen in je leven, van je geboorte tot nu en over de toekomst. Er zijn open vragen, meerkeuzevragen, ja/nee-vragen, tweekeuzevragen, ‘drie dingen-vragen’, 10-punts schalen … we maken er een topsport van. En als je dan eenmaal klaar bent, heb je een fantastisch nalatenschap voor latere generaties en een compendium dat je kunt uitreiken aan mensen die je in jouw ogen nog niet goed genoeg kennen.

Wat moet je doen om kans te maken op dit boekje? Heel simpel: Stel mij een vraag, wat zou je van mij willen weten? Ik kies hier de leukste vraag uit en die wint. Ow ja en ik beloof ik dat ik alle vragen zal beantwoorden in een nieuwe blogpost. Mits ze netjes zijn natuurlijk, ga niet mijn pincode geven bijvoorbeeld haha. Deze actie loopt tot 30 december, dan zal ik de winnaar bekend maken via de blogpost waarin ik de vragen beantwoord en ik stuur je ook een email dus zorg ervoor dat je email adres klopt! Heel veel succes en ik ben erg benieuwd naar jullie vragen!

36 gedachtes over “BAK: Win actie 999 vragen aan jezelf

 1. Toevallig zat ik dit weekend te denken om deze te bestellen. Dus ik wil graag een gokje wagen.
  Een gewetensvraag: bij welke schrijver zou je snel weglopen/rennen ipv een handtekening vragen? (De reden zelf in te vullen).

 2. Leuke actie.
  Mijn vraag:
  Geluk is een weids begrip. Te krijgen door dingen te doen die je gelukkig maken. Maar ook doordat andere iets doen wat jou gelukkig maakt, een lach op je gezicht toveren. Wat kan ik als lezer van jouw blog doen om jouw gelukkig te maken, de lach op je gezicht te toveren?

 3. Wat een fantastisch naslagwerk om over jezelf te hebben. Wat zouden mijn kinderen hier later veel plezier aan beleven als ze het na kunnen lezen. Mijn vraag voor jou, Wat is het allergekste/ondeugendste wat je ooit in je leven hebt gedaan?

 4. Hi!

  Ik zou compleet uit m’n stekkerdoos gaan, mocht ik dit boekje winnen. Staat al maanden op m’n verlanglijstje…

  Hier mijn brandende vraag aan jou; ‘Waar zie jij jezelf staan over vijf jaar? Zowel op blog- als privé gebied?’

  Ben benieuwd!

  Heel veel plezier met het kiezen van de winnaar, en alvast fijne feestdagen.

  Liefs.

 5. Hallo Annabel, zie dat je ook van horror, fantasie, actie, avontuur, mysterie, drama houdt! Supernatural Prachtige serie!
  Mijn vraag zou je een rol in Supernaturals willen spelen en dan welke? Hoeft geen bestaande rol te zijn van deze serie, mag ook verzonnen worden.

 6. Heb je een lievelings letter? En waarom vind je deze zo mooi. Zijn er speciale woorden die beginnen met deze letter die van extra betekenis voor je zijn?

 7. Ik heb eigenlijk twee vragen. Ik hou ervan om tijdens het lezen wat lekkers te eten of te drinken. Heb jij dat ook & zo ja waar smul jij dan van? Heb je ook boeken waar je zó in opging dat er vlekken op de spannendste bladzijdes zitten?

 8. Ha! Als je dochters een prinsesje zouden zijn (Als in: eentje van Disney ofzo), welke zouden ze dan zijn? Op welk prinsesje lijken ze het meest. Een villain mag natuurlijk ook xD

 9. Ontzettend leuke manier om dat boek te winnen!! Mijn vraag aan jou: als je een brief kan sturen naar jezelf van 5 jaar terug, wat zou daarin staan in 1 zin? 🙂

 10. Leuk boekje! Lijkt me super leuk om regelmatig een vraag te beantwoorden. Kun je altijd leuk op terug kijken.
  Mijn vraag: Hoe ziet jouw ideale boekenkamer eruit? Bed/bank/zitzak, sfeerverlichting/leeslampje/gewoon verlichting, wit/zwart/beige boekenkast, boeken gesorteerd op kleur/schrijver/serie/titel?
  Leef je uit in deze vraag, alles is mogelijk!

 11. Super leuk doe graag mee.
  Mijn vraag wat was het waardoor je head over heals in love werd op je man, waardoor je wist dit is men zielsgenoot.degene die ik nooit meer kan missen en de rest van men leven wil mee doorbrengen? En hoe houd je de basis van een goede relatie in stand 😍

 12. Pingback: De week van een boekenworm | Het leven van een Boekenworm

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *