Win actie: Heartless van Marissa Meyer

Weten jullie nog dat ik gisteren bij de unboxing van de celebrate books box vertelde dat ik het boek al had? Ik had ook beloofd een win actie te organiseren en hier is hij dan! Eerst even wat meer over het boek, hoe zag hij er ook weer uit en waar gaat hij eigenlijk over?

Catherine may be one of the most desired girls in Wonderland and a favorite of the unmarried King, but her interests lie elsewhere. A talented baker, she wants to open a shop and create delectable pastries. But for her mother, such a goal is unthinkable for a woman who could be a queen.

At a royal ball where Cath is expected to receive the King’s marriage proposal, she meets handsome and mysterious Jest. For the first time, she feels the pull of true attraction. At the risk of offending the King and infuriating her parents, she and Jest enter into a secret courtship.

Cath is determined to choose her own destiny. But in a land thriving with magic, madness, and monsters, fate has other plans.

Klinkt goed toch? Ow ja en heb ik al gezegd dat dit een hardcover boek is? Wat moet je doen om dit geweldige boek te winnen? Dat zal ik eens vertellen:

Dit boek gaat over de Queen of hearts, de villain uit Alice in wonderland, nu is mijn vraag wie zou jij kiezen als favoriete villain en hoe denk je dat hij/zij zo geworden is?

Deze win actie loopt tot 31 december, op 1 januari maak ik de winnaar bekend! Zorg ervoor dat je e-mail adres klopt want ik zal de winnaar een email sturen.

Heel veel succes iedereen!

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

Chantal
15 december 2016 at 07:29

Mijn favoriete villain is Maleficent.
En ik denk dat haar verhaal zo is als in de film met Angelina Jolie. Dit klonk voor mij namelijk heel aannemelijk.Ingrid
15 december 2016 at 07:50

Mijn favoriete villain is gaston (als je hem een villain zou kunnen noemen) Ik denk dat hij zo geworden is door invloed van zijn vader en de druk van buitenaf. Hierdoor heeft hij een beeld van zichzelf gekregen dat hij de knapste man van het land is en ieder meisje voor hem zal gaan. Wat ook wel zo is behalve, Bella. Dit is hij dan ook niet gewend en hierdoor komt het dat hij al die plannen bedenkt om Bella toch te dwingen om met hem mee te gaan.

Leuke winactie!Annette Overvoorde
15 december 2016 at 10:23

Mijn favoriete Villain is Jadis, de Witte Heks, uit Narnia ( De Kronieken van Narnia: De leeuw, de heks en de kleerkast). Prachtige rol, echt een heks.

>Ik denk dat de heks mogelijk iets naars heeft meegemaakt in haar kinderjaren, gezien de magie wordt verbroken als er 4 kinderen in het koninkijk binnenkomen, dan zal zij niet meer heersen, in het Koninkrijk van Narnia.Jenny
15 december 2016 at 11:36

Mijn favoriete Villain is Negan uit the Walking Dead. Hij is uberslecht en eigenlijk moeten we hem haten om alles wat hij gedaan heeft en nog steeds doet, maar hij doet alles met zo’n charme en sexyness dat je hem gewoon niet kán haten. En hij is ook nog eens easy on the eyes, dat helpt ook niet met zijn slechte image. Hoe hij zo geworden is, ik denk dat hij zelf z’n familie is kwijt geraakt aan the walkers en dat hij daardoor gewoon keihard is geworden. Kill or be killed.Ans Stier
15 december 2016 at 13:56

Poeh moeilijke vraag ik zou het zo niet weten maar ik loot toch graag mee15 december 2016 at 15:56

Daniel uit Fallen. Alleen beetje jong voor mij……hahahaha……16 december 2016 at 02:43

Mijn favoriet is Diogenes Pendergast uit de Pendergast serie van Preston & Child. Hij doet er alles aan om zijn broer special agent A.X.L. Pendergast dwars te zitten. Dat komt omdat zijn broer hem vroeger toen ze kinderen waren opgesloten heeft in een horrorkubus en hij daar zo gek van is geworden dat hij heeft geprobeerd zelfmoord te plegen met een pistool, waardoor hij zijn oog verloor.
Hij is zo omdat hij zijn verstand verloren heeft en zijn hele leven op wraak uit is geweest.16 december 2016 at 12:59

Goh, mijn favoriete villain … Ik heb altijd een beetje medelijden gehad met Draco Malfoy. Natuurlijk maakt hij het er voor zichzelf niet makkelijker op door zo uit de hoogte te doen en gemeen te zijn tegen iedereen die hij zelf niet goed genoeg vindt. Langs de andere kant heeft hij vanaf zijn geboorte niet veel kans gehad om een andere instelling te krijgen. Die houding werd er immers al van jongsaf aan ingepompt. Hij heeft nooit anders geweten en ook zijn klasgenoten én vrienden groeiden in dezelfde omstandigheden op. Dit is uiteraard geen excuus voor hoe hij zich gedraagt. Het maakt het zeker niet plots allemaal goed maar het verklaart wel dat hij eigenlijk nooit een echt eerlijke kans heeft gekregen om een eigen karakter te vormen.16 december 2016 at 16:45

OMG dit boek lijkt me echt zo gaaf!!!!! Okay dus wie is mijn favoriete villain… Ik denk The Darkling van de Grisha trilogy, hij is gewoon zo mysterieus! Ik had graag een beter einde voor hem gewild. De reden dat hij zo gemeen geworden is? Ik denk dat dat vooral komt door het feit dat hij zo lang geleefd heeft en dat hij denkt dat macht het enige is wat ertoe doet. Natuurlijk is dat niet het enige, hij is ook altijd alleen geweest en iedereen was altijd bang voor hem (niemand bergreep hem).Jamie
18 december 2016 at 09:13

Mijn favoriete ‘villain’ is Draco Malfoy, al is Draco helemaal geen villain als je het mij vraagt.. Het ligt allemaal aan zijn vader, die hem deze instelling heeft gegeven. Draco wilde veel dingen niet doen, maar hij moest veel dingen van zijn vader.
Hij verdient zo veel beter.19 december 2016 at 17:01

Mijn favourite villian komt van een game en bestaat niet uit een persoon! ‘Abstergo Industries” van de Assassin’s Creed series. Persoonlijk denk ik dat die mensen macht en rijkdom boven andere dingen zagen, waardoor niks ze eigenlijk boeit. Alles doen om hun doel te bereiken voor een wereld die volgens hen beter is.25 december 2016 at 17:33

Mijn fave is maleficient! En ik verwacht dat zij zo is geworden doordat ze net zo’n achtergrond heeft als Regina uit Once Upon A TimeSylvia
30 december 2016 at 21:51

Oef, die vraag vind ik zo moeilijk. Ik ga voor Snape, hij is in de kern niet slecht en waar hij ‘slecht’ in is is meer door keuzes in het verleden, zijn opvoeding en het hopeloos houden van Lily, maar het is zeker geen vriendelijke goedzak.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

De week van een boekenworm

19 december 2016

%d bloggers liken dit: