De week van een boekenworm

Ik maak deze post elke week braaf, soms vraag ik me af of ik echt wel wat boeiends mee maak. Maar goed Ik blijf het wel leuk vinden en hopelijk jullie ook. Volgende week is het al kerstmis! Wow wat is dit jaar hard gegaan. Maar laten we eerst eens even kijken naar afgelopen week.

Maandag:

Deze dag begon als een gewone werkdag, vroeg opstaan en aan het werk. Maar helaas had ik vandaag ook een crematie, een tante van mijn moeder was overleden en aangezien ik die ook goed ken wilde haar graag een laatste eer bewijzen. Daarna ging ik iets leuks doen, namelijk mijn celebrate books box ophalen…..Al konden ze die in eerste instantie niet vinden. Dat was niet zo gek aangezien ze op het betreffende post.nl punt ineens van twee punten pakketjes hadden. Het was in ieder geval één grote chaos. Eenmaal thuis kon ik natuurlijk niet wachten om hem open te maken. En de inhoud was echt heel tof! Je kunt HIER mijn unboxing zien. Die avond was ook de midseason finale van The walking dead, wow wat een goed begin van dit seizoen zeg! Ik kan niet wachten op deel twee van dit seizoen!

Dinsdag:

Dinsdag is zo’n ik vergeet wat ik gedaan heb dag…..Ik weet gewoon echt niet wat ik gedaan heb…..Er kwam in ieder geval een hele leuke winactie online die je HIER kan vinden. Verder ben ik waarschijnlijk vooral lekker bezig geweest met mijn jongste dochter. Ik heb trouwens ook nog boodschappen gedaan herinner ik me ineens en begon ik in Kraai en koninkrijk.

Woensdag:

Vandaag had onze oudste dochter eens studiedag en hoefde dus niet naar school. We hebben gewoon uitgeslapen tot half 9! Mijn vader kwam even oppassen zodat ik en mijn man even snel wat boodschappen konden doen en ik had een afspraak. Daarna hebben we heerlijk de film Finding Dory gekeken, wat is die film weer leuk! De kinderen vonden hem ook heel leuk en het was een heerlijk ontspannen weekend. We wilde eigenlijk naar de Efteling, maar ja ik en mijn dikke buik redden dat helaas niet zo goed meer. Die avond lees ik nog wat en kijk ik Criminal Minds.

Donderdag:

Vandaag moet ik ook werken, dus vroeg uit de veren. Ik kan daar dus echt niet aan wennen zo vroeg om half 6 al aan een boterham. Maar het was ook een korte werkdag, ik lees wat als ik thuis ben en ik wacht op een pakketje die uiteindelijk geleverd wordt bij mijn ouders haha. Ja onze bezorger weet waar mijn ouders wonen, is ook maar twee straten verder. Maar zodra wij niet thuis zijn dan gaat hij daarheen…..Misschien kent onze bezorger ons iets te goed? Bij mijn ouders aangekomen hoor ik dat mijn oudste dochter op school heeft overgegeven. Ik baal er wel een beetje van dat school mij niet even ingelicht heeft. Die avond lees ik behoorlijk wat en heb ik moeite met het wegleggen van mijn boek.

Vrijdag:

Vandaag heb ik eerst een persoonlijke afspraak en daarna ging ik naar huis. De kinderen zijn vandaag bij mijn ouders en mijn moeder pikt mij op om eerst nog even wat laatste cadeautjes te halen voor de pakketjes van mijn lieve vriendinnetjes. Eenmaal thuis ga ik eerst inpakken en kerstkaartjes schrijven. Daarna de pakketjes verzendklaar maken en die avond lees ik nog wat, maar niet veel en kijk ik The voice of Holland.

Zaterdag:

Vandaag een hele rustige dag, eerst naar het postkantoor om de pakketjes te verzenden en daarna ben ik de hele middag alleen….. De meiden mogen met oma mee naar een verjaardag en ik ga lekker alvast mijn blog klaarmaken voor deze week en daarna heel veel lezen! ik hoop mijn boek vandaag uit te lezen! Het is zo ontzettend goed, ik kan iedereen deze duologie aanraden!

Zondag:

Een verjaardag, dat is wat er vandaag op het programma staat, ik heb er eigenlijk weinig zin in. Ik merk de laatste tijd dat ik wat liever lekker thuis ben. Een beetje aanrommelen, lekker genieten van mijn gezin. Maar goed het hoort erbij. Aangezien het zaterdag is als ik dit typ ga ik een gok doen over wat ik nog meer ga doen….Waarschijnlijk lekker lezen, twijfel tussen eerst mijn recensie boek of tussendoor eerst het prachtige boek Sleeper and the spindle….Ach ja ik weet het nu vast al wel!

Dat was mijn week. Wat heb jij deze week allemaal gedaan?

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Owlcrate unboxing

20 december 2016

%d bloggers liken dit: